Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCAAC Petisos Gatos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Da Silva geeft de bal voor. Filippini kopt de bal weg. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez schiet op doel. Salcedo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Mussi geeft een lange en hoge pass. Kishiro rent richting de bal. Tellez verovert de bal door een tackle van achteren. Tellez haalt uit met een fantastische trap. Salcedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Kishiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kishiro geeft de bal voor. Tellez probeert de bal aan de voet te houden. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Petisos Gatos 1:0

33e minuut.
Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala passt de bal in één keer door. Daar is Chiriani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardes geeft de bal voor. Silvero heeft problemen om de bal te vangen. Acuña is nu in balbezit. Acuña schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bernardes geeft de bal voor. Chiriani is nu in balbezit. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña haalt uit met een fantastische trap. Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCAAC - Petisos Gatos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAAC 48%, Petisos Gatos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCAAC - Petisos Gatos 1:1

57e minuut.
Irala rent richting de bal. Irala passt de bal zonder na te denken. Kiese rent richting de bal. Irala verovert de bal door een tackle van achteren. Irala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chiriani verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriani geeft de bal voor. Kishiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini verovert de bal door een tackle van achteren. Filippini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCAAC - Petisos Gatos 2:1

73e minuut.
Kiese heeft problemen om de bal te vangen. Irala rent richting de bal. Irala speelt de bal door. Acuña is nu in balbezit. Acuña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ratti kopt de bal weg. Daar is Vachetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippini rent richting de bal. Filippini geeft een hoge lob. Ramirez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCAAC 38%, Petisos Gatos 62%.
FCAAC - Petisos Gatos 2:1