Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Triunfo soldeamerica
Sweep Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Cataldo probeert de bal aan de voet te houden. Penayo is nu in balbezit. Penayo probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Echeverria passt de bal in één keer door. Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti passt de bal met de wreef. Thomen is nu in balbezit. Thomen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Díaz De Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. verovert de bal door een tackle van achteren. speelt de bal door. Penayo is nu in balbezit. Penayo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Henriquez passt de bal in één keer door. Zotti rent richting de bal. Elizeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotti verovert de bal door een tackle van achteren. Zotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Penayo is nu in balbezit. Abente onderschept slim de pass. Abente geeft een lange en hoge pass. Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfo 51%, soldeamerica 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Triunfo - soldeamerica 0:0

50e minuut.
Bertoni is nu in balbezit. Penayo is nu in balbezit. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Penayo verovert de bal door een tackle van achteren. Penayo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Coronel passt de bal zonder na te denken. Penayo is nu in balbezit. Penayo passt de bal in één keer door. Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Amarilla is nu in balbezit. Zotti rent richting de bal. Amarilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Thomen schiet op doel. Fadul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertoni is nu in balbezit. Zotti rent richting de bal. Zotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Triunfo - soldeamerica 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Triunfo 48%, soldeamerica 52%.
Triunfo - soldeamerica 0:1