Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genki-Dama Brtales Orangutanes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Aldana rent richting de bal. Rios onderschept slim de pass. Met opzet legt Marecos zijn tegenspeler op de grond. Marecos krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Burt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinesi met de inworp. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Burt passt de bal met de wreef. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi onderschept slim de pass. Masi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Genki-Dama - Brtales Orangutanes 1:0

22e minuut.
Grau passt de bal zonder na te denken. Masi is nu in balbezit. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi onderschept slim de pass. Masi schiet op doel. Zayas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Urbieta kopt de bal weg. Marecos is nu in balbezit. Marecos speelt de bal door. Masi rent richting de bal. Masi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Toñanez rent richting de bal. Cetrini verovert de bal door een tackle van achteren. Cetrini probeert naar een medespeler te passen. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. Yegros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Irrazabal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burt geeft de bal voor. Masi is nu in balbezit. Masi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genki-Dama 47%, Brtales Orangutanes 53%.
Genki-Dama - Brtales Orangutanes 1:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Rotela de bal onder controle te krijgen. Samaniego rent richting de bal. Rotela geeft een lange en hoge pass. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Arzamendia speelt de bal door. Burt rent richting de bal. Arzamendia maakt een afschuwelijke overtreding. Arzamendia krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Grau onderschept slim de pass. Grau speelt de bal door. Masi heeft problemen om de bal te vangen. Masi haalt uit met een fantastische trap. Dumot probeert de bal aan de voet te houden. Zayas bokst de bal weg.

75e minuut.
Marecos met een sublieme pass. Grau is nu in balbezit. Grau speelt de bal door. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Marecos bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbieta is nu in balbezit. Urbieta passt de bal in één keer door. Masi is nu in balbezit. Masi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Arzamendia speelt de bal door. Samaniego rent richting de bal. Hermann is nu in balbezit. Samaniego rent richting de bal. Samaniego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genki-Dama 41%, Brtales Orangutanes 59%.
Genki-Dama - Brtales Orangutanes 1:0