Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los jazmines RCD Canal 9
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Pomatta passt de bal in één keer door. Rivarola rent richting de bal. Urbieta verovert de bal door een tackle van achteren. Urbieta haalt uit met een fantastische trap. Bo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los jazmines - RCD Canal 9 0:1

14e minuut.
Barchini rent richting de bal. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchini begaat een overtreding. Barchini krijgt een gele kaart. Samaniego is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zucolillo rent richting de bal. Urbieta is nu in balbezit. Urbieta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bo trapt de bal weg van het doel. Samaniego kopt de bal weg. Klungelig pakt Filippini de bal. Zucolillo rent richting de bal. Zucolillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barchini met de inworp. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz draait met de bal, schiet en ... kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
geeft de bal voor. Inworp. Robledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santacruz rent richting de bal. Santacruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Santacruz onderschept slim de pass. Santacruz speelt de bal door. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel. Paniagua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los jazmines - RCD Canal 9 1:1

37e minuut.
Urbieta is nu in balbezit. Berges verovert de bal door een tackle van achteren. Berges geeft de bal voor. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los jazmines 46%, RCD Canal 9 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los jazmines - RCD Canal 9 1:1

46e minuut.
Urbieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palacios. Palacios krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Palacios onderschept slim de pass. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Santacruz rent richting de bal. Santacruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Roa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filártiga komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rivarola onderschept slim de pass. Filártiga geeft een lange en hoge pass. Volpe probeert de bal met de borst te controleren. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los jazmines - RCD Canal 9 2:1

79e minuut.
Morán geeft een hoge lob. probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pomatta de bal. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los jazmines 45%, RCD Canal 9 55%.
Los jazmines - RCD Canal 9 2:1