Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los jazmines Genki-Dama
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


28e minuut.
Saucedo geeft een hoge lob. Burt geeft een hoge lob. Daar is Barchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aldana probeert naar een medespeler te passen. Grau is nu in balbezit. Grau passt de bal in één keer door. Masi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Robledo met een sublieme pass. Santacruz rent richting de bal. Santacruz passt de bal zonder na te denken. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los jazmines - Genki-Dama 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los jazmines 38%, Genki-Dama 62%.
Los jazmines - Genki-Dama 1:0

48e minuut.
Rotela rent richting de bal. Rotela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Robledo met een snelle inworp. Santacruz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Marecos is nu in balbezit. Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santacruz passt de bal in één keer door. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Santacruz speelt de bal door. Klungelig pakt Palacios de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... Yegros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Grau rent richting de bal. Grau passt de bal met de wreef. Barchini rent richting de bal. Masi verovert de bal door een tackle van achteren. Masi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Barchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Barchini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldana met de inworp. Grau geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Toñanez bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal met de wreef. Santacruz rent richting de bal. Santacruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Berges kopt de bal weg. Noguera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santacruz begaat een overtreding. Santacruz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los jazmines 56%, Genki-Dama 44%.
Los jazmines - Genki-Dama 1:0