Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynawet FC Super Deportivo Balboa
Training 1.0 Tactiek ChisatoNishikigi
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
60.7 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Justavino is nu in balbezit. Justavino geeft een lange en hoge pass. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel. Austin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Super Deportivo Balboa 1:0

12e minuut.
Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft een hoge lob. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel. Austin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cooper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frezzolino geeft een hoge lob. Cortez rent richting de bal. Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tuvaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Pia begaat een overtreding. Pia krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Rivera passt de bal zonder na te denken. Hesketh geeft een hoge lob. Justavino is nu in balbezit. Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Buitrago is nu in balbezit. Frezzolino begaat een overtreding. Buitrago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frezzolino onderschept slim de pass. Cooper met een snel genomen vrije trap. Barrios krijgt zijn hoofd ertegen. Austin bokst de bal weg.

42e minuut.
Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino geeft de bal voor. Klungelig pakt Cortez de bal. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peña komt het veld opgelopen. Armuelles komt het veld opgelopen. Lugo komt het veld opgelopen. Ben Haim komt het veld opgelopen. Lebeda komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Cruz passt de bal zonder na te denken. Coral is nu in balbezit. Coral passt de bal zonder na te denken. Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. Bon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 51%, Super Deportivo Balboa 49%.
Dynawet FC - Super Deportivo Balboa 1:0

49e minuut.
Coral passt de bal in één keer door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Justavino begaat een overtreding. Justavino krijgt een gele kaart. Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Armuelles met een snel genomen vrije trap. Ben Haim springt en kopt de bal. Bon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynawet FC - Super Deportivo Balboa 1:1

52e minuut.
Cooper kan de bal niet met de borst controleren. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cooper krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Peña speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Bargiacchi begaat een overtreding. Bargiacchi krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Geri passt de bal in één keer door. Cooper rent richting de bal. Met opzet legt Jiménez De León zijn tegenspeler op de grond. Jiménez De León krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Buitrago is nu in balbezit. Buitrago geeft een hoge lob. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Austin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - Super Deportivo Balboa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 53%, Super Deportivo Balboa 47%.
Dynawet FC - Super Deportivo Balboa 2:1