Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIOR TEAM FC PIMBA`S F. C.
Tatoo 2022 Tactiek TROLS
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 4
63.5 gemiddelde waardering 66
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Jašarspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašarspahić passt de bal met de wreef. Itzhaki rent richting de bal. Itzhaki haalt uit met een fantastische trap. Mon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:1

10e minuut.
Buitenweg passt de bal zonder na te denken. Aylwin rent richting de bal. Aylwin passt de bal zonder na te denken. Nef is nu in balbezit. Nef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Anjaparidze met de inworp. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Araúz rent richting de bal. Araúz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Sorbian rent richting de bal. Met opzet legt Aylwin zijn tegenspeler op de grond. Aylwin krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Tomar is nu in balbezit. Jašarspahić verovert de bal door een tackle van achteren. Jašarspahić geeft een hoge lob. Itzhaki rent richting de bal. Itzhaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:2

34e minuut.
Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef rent richting de bal. Aguilera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aguilera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Aylwin passt de bal in één keer door. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef speelt de bal door. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg draait met de bal, schiet en ... Arenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Felcon passt de bal met de wreef. Jašarspahić is nu in balbezit. Cuadrado rent richting de bal. Jašarspahić onderschept slim de pass. Itzhaki rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ochetan met een sublieme pass. Klungelig pakt Felcon de bal. Felcon passt de bal in één keer door. Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz draait met de bal, schiet en ... Mon bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Golijanin komt het veld opgelopen. McGwire komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 64%, PIMBA`S F. C. 36%.
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 0:2

47e minuut.
Arenas probeert naar een medespeler te passen. Aylwin kopt de bal weg. Buitenweg is nu in balbezit. Buitenweg draait met de bal, schiet en ... Arenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 1:2

50e minuut.
Tejada heeft problemen om de bal te vangen. Tejada passt de bal zonder na te denken. Buitenweg rent richting de bal. Buitenweg draait met de bal, schiet en ... Arenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 2:2

50e minuut.
Itzhaki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanoverschelde komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Jašarspahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anjaparidze is nu in balbezit. Ochetan begaat een overtreding. Ochetan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Tejada begaat een overtreding. Ochetan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 2:3

55e minuut.
McGwire is nu in balbezit. McGwire passt de bal met de wreef. Felcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Felcon haalt uit met een fantastische trap. Mon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 2:4

59e minuut.
Vanoverschelde is nu in balbezit. Cuadrado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vanoverschelde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jašarspahić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vanoverschelde springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Anjaparidze rent richting de bal. Anjaparidze probeert naar een medespeler te passen. Tejada speelt de bal door. Buitenweg rent richting de bal. Buitenweg draait met de bal, schiet en ... Arenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sugalski passt de bal zonder na te denken. Buitenweg is nu in balbezit. Cubillas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buitenweg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buitenweg legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 3:4

70e minuut.
Tejada met een sublieme pass. Anjaparidze heeft problemen om de bal te vangen. Tejada rent richting de bal. Aylwin rent richting de bal. Aylwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Buitenweg rent richting de bal. Buitenweg passt de bal zonder na te denken. Aylwin controleert de bal met de borst. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ... Arenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Jašarspahić is nu in balbezit. Sugalski rent richting de bal. Sugalski geeft een lange en hoge pass. McGwire rent richting de bal. McGwire haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mon met een sublieme pass. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde schiet op doel. Mon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Tejada onderschept slim de pass. Tejada passt de bal met de wreef. Buitenweg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitenweg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 50%, PIMBA`S F. C. 50%.
WARRIOR TEAM FC - PIMBA`S F. C. 3:4