Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALIBANES FC Chak-litos TM
taliban Tactiek Saddam Hussein
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Mormocea onderschept slim de pass. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Chak-litos TM 1:0

15e minuut.
Perea geeft een hoge lob. Raczkowski kopt de bal weg. Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Bunghez geeft de bal voor. Montealegre maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hana Gobash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vărzaru rent richting de bal. Bunghez onderschept slim de pass. Bunghez controleert de bal met de borst. Bunghez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montealegre rent richting de bal. Montealegre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TALIBANES FC - Chak-litos TM 1:1

22e minuut.
Honović speelt de bal door. Kušljić rent richting de bal. Kušljić probeert naar een medespeler te passen. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea haalt uit met een fantastische trap. Dobrea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Chak-litos TM 2:1

39e minuut.
Denčić kopt de bal weg. Montealegre is nu in balbezit. Perea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perea krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Inworp. Bunghez met de inworp. Honović rent richting de bal. Ward onderschept slim de pass. Ward draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Urieta is nu in balbezit. Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 51%, Chak-litos TM 49%.
TALIBANES FC - Chak-litos TM 2:1

46e minuut.
Körşahin komt het veld opgelopen. Dykman komt het veld opgelopen. Kuchta komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wei met een sublieme pass. Körşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Körşahin passt de bal zonder na te denken. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Raczkowski onderschept slim de pass. Třasoň is nu in balbezit. Wei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wei krijgt een gele kaart. Třasoň is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Štorkán komt het veld opgelopen. Třasoň met een snel genomen vrije trap. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea schiet op doel. Dykman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Denčić is nu in balbezit. Denčić geeft een lange en hoge pass. Ward is nu in balbezit. Ward draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Urieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urieta geeft de bal voor. Austin rent richting de bal. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Štorkán geeft de bal voor. Austin is nu in balbezit. Austin passt de bal zonder na te denken. Montealegre rent richting de bal. Montealegre haalt uit met een fantastische trap. Kuchta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TALIBANES FC - Chak-litos TM 2:2

59e minuut.
Klungelig pakt Kušljić de bal. Urieta is nu in balbezit. Urieta geeft een lange en hoge pass. Montealegre rent richting de bal. Montealegre draait met de bal, schiet en ... Kuchta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Inworp. Sealey komt het veld opgelopen. Plawgo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo onderschept slim de pass. Hana Gobash speelt de bal door. Daar is Montealegre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montealegre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doeltrap. Macmur komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hana Gobash speelt de bal door. Ward is nu in balbezit. Ward passt de bal in één keer door. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Chak-litos TM 2:3

75e minuut.
Montealegre is nu in balbezit. Met opzet legt Aguirre zijn tegenspeler op de grond. Montealegre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sánchez komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Wei met een sublieme pass. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre onderschept slim de pass. Montealegre schiet op doel. Kuchta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Chak-litos TM 2:4

81e minuut.
Macmur is nu in balbezit. Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre schiet op doel. Kuchta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Chak-litos TM 2:5

90e minuut.
Ward probeert naar een medespeler te passen. Macmur is nu in balbezit. Perea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perea krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Macmur raakt geblesseerd tijdens het duel. Wei wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 67%, Chak-litos TM 33%.
TALIBANES FC - Chak-litos TM 2:5