Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cumbancha LLS Ahura Mazda Fc
Medios 3 Tactiek Ahura 2.0
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 30.3
goed Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


12e minuut.
Grążawski kopt de bal weg. Çeviker rent richting de bal. Çeviker geeft een hoge lob. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Jokiniemi bokst de bal weg. Gamer rent richting de bal. Gamer schiet op doel. Jokiniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Ahura Mazda Fc 1:0

15e minuut.
Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caicedo rent richting de bal. Aranowski maakt een afschuwelijke overtreding. Caicedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nimbley komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Galbraith verovert de bal door een tackle van achteren. Galbraith passt de bal zonder na te denken. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tae-Li zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranowski geeft een hoge lob. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer verovert de bal door een tackle van achteren. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker geeft een lange en hoge pass. Ordak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nimbley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dýčka de bal. Dýčka geeft de bal voor. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 30%, Ahura Mazda Fc 70%.
Cumbancha LLS - Ahura Mazda Fc 1:0

48e minuut.
Ledezma passt de bal zonder na te denken. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith passt de bal in één keer door. Chalkias rent richting de bal. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Jokiniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gamer rent richting de bal. Gamer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Ahura Mazda Fc 2:0

53e minuut.
Çeviker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tae-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tae-Li krijgt een gele kaart. Aranowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aranowski kan niet meer verder spelen. Sielicki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Dýčka onderschept slim de pass. Dýčka geeft een hoge lob. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jokiniemi niet meer kan verder spelen. Mungurov komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gamer kopt de bal weg. Daar is Galbraith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanilla begaat een overtreding. Galbraith is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galbraith zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mungurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gamer rent richting de bal. Gamer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Ahura Mazda Fc 3:0

63e minuut.
Dýčka is nu in balbezit. Dýčka geeft een lange en hoge pass. Gamer is nu in balbezit. Gamer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Ahura Mazda Fc 4:0

70e minuut.
Caicedo rent richting de bal. Dýčka verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sielicki de bal. Sielicki geeft een hoge lob. Chalkias maakt een snoekduik en kopt de bal. Mungurov bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Sielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sielicki geeft een hoge lob. Daar is Solanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkias rent richting de bal. Chalkias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Galbraith rent richting de bal. Galbraith passt de bal zonder na te denken. Çeviker rent richting de bal. Çeviker draait met de bal, schiet en ... Mungurov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - Ahura Mazda Fc 5:0

87e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Caicedo passt de bal met de wreef. Krokowicz geeft een lange en hoge pass. Gamer is nu in balbezit. Gamer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 20%, Ahura Mazda Fc 80%.
Cumbancha LLS - Ahura Mazda Fc 5:0