Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MMFC C.A. BRISAS DEL GOLF
WKP.33 Tactiek matrix
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42 gemiddelde waardering 29.5
excellent Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Covrig passt de bal met de wreef. Perigault bereikt de bal nog maar net als eerste. Perigault geeft een hoge lob. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade draait met de bal, schiet en ... Regev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jacobs probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perigault zal de hoekschop nemen. Frade krijgt zijn hoofd ertegen. Regev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Beldeanu geeft de bal voor. Perigault is nu in balbezit. Perigault geeft een lange en hoge pass. Estévez is nu in balbezit. Estévez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jacobs de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Regev trapt de bal weg van het doel. Damin is nu in balbezit. Covrig met een sublieme pass. Loinaz rent richting de bal. Loinaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Carter geeft een lange en hoge pass. Estévez heeft problemen om de bal te vangen. Ichikawa is nu in balbezit. Estévez onderschept slim de pass. Estévez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - C.A. BRISAS DEL GOLF 1:0

26e minuut.
Pili onderschept slim de pass. Perigault probeert naar een medespeler te passen. Frade is nu in balbezit. Busscher is nu in balbezit. Busscher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Estévez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estévez speelt de bal door. Frade is nu in balbezit. Frade haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMFC 34%, C.A. BRISAS DEL GOLF 66%.
MMFC - C.A. BRISAS DEL GOLF 1:0

48e minuut.
Boateng geeft de bal voor. Inworp. Covrig met de inworp. Daar is Naglić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naglić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Daar is Covrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damin rent richting de bal. Damin met een sublieme pass. Estévez rent richting de bal. Estévez draait met de bal, schiet en ... Regev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Damin passt de bal in één keer door. Boateng is nu in balbezit. Boateng geeft een lange en hoge pass. Busscher rent richting de bal. Busscher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Regev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Desailly geeft een lange en hoge pass. Kamentsev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pili neemt vlug de vrije trap. Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade haalt uit met een fantastische trap. Regev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Busscher rent richting de bal. Busscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - C.A. BRISAS DEL GOLF 2:0

73e minuut.
Perigault passt de bal in één keer door. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacobs. Busscher raakt geblesseerd tijdens het duel. Perigault zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Busscher is nu in balbezit. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher geeft een lange en hoge pass. Regev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - C.A. BRISAS DEL GOLF 3:0

81e minuut.
Pili speelt de bal door. Pryor rent richting de bal. Pryor geeft een lange en hoge pass. Estévez heeft problemen om de bal te vangen. Estévez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Perigault de bal. Perigault geeft een hoge lob. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - C.A. BRISAS DEL GOLF 4:0

89e minuut.
Daar is Loinaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamentsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade verovert de bal door een tackle van achteren. Busscher is nu in balbezit. Busscher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMFC 36%, C.A. BRISAS DEL GOLF 64%.
MMFC - C.A. BRISAS DEL GOLF 4:0