Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIMBA`S F. C. Super Deportivo Balboa
TROLS Tactiek ChisatoNishikigi
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 10
65.5 gemiddelde waardering 65
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Inworp. Cruz met de inworp. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino passt de bal zonder na te denken. Cruz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Arrotino controleert de bal met de borst. Arrotino passt de bal zonder na te denken. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts schiet op doel. Arenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Super Deportivo Balboa 0:1

13e minuut.
McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frezzolino. Frezzolino krijgt een gele kaart. Araúz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jašarspahić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
McGwire kopt de bal weg. Felcon speelt de bal door. Araúz rent richting de bal. Araúz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIMBA`S F. C. - Super Deportivo Balboa 1:1

19e minuut.
Felcon passt de bal in één keer door. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frezzolino begaat een overtreding. Frezzolino krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Klungelig pakt Lugo de bal. Jašarspahić rent richting de bal. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz rent richting de bal. Araúz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cruz kopt de bal weg. Arrotino rent richting de bal. Cubillas begaat een overtreding. Cubillas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Arrotino is nu in balbezit. Golijanin is nu in balbezit. Golijanin geeft een lange en hoge pass. Araúz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Super Deportivo Balboa 2:1

34e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Gökcekuş rent richting de bal. Coral onderschept slim de pass. Coral draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hesketh geeft de bal voor. Sorbian kopt de bal weg. Arrotino probeert naar een medespeler te passen. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jašarspahić rent richting de bal. Lebeda verovert de bal door een tackle van achteren. Lebeda geeft de bal voor. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel. Arenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armuelles komt het veld opgelopen. Peña komt het veld opgelopen. Ben Haim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 39%, Super Deportivo Balboa 61%.
PIMBA`S F. C. - Super Deportivo Balboa 2:1

50e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Armuelles rent richting de bal. Sorbian rent richting de bal. Armuelles verovert de bal door een tackle van achteren. Armuelles draait met de bal, schiet en ... Arenas bokst de bal weg. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gökcekuş met een sublieme pass. Felcon is nu in balbezit. Coral onderschept slim de pass. Coral geeft de bal voor. Armuelles maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIMBA`S F. C. - Super Deportivo Balboa 2:2

56e minuut.
Jašarspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz is nu in balbezit. Peña onderschept slim de pass. Jašarspahić is nu in balbezit. Jašarspahić schiet op doel. Austin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hesketh geeft de bal voor. Armuelles kopt de bal weg. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft de bal voor. Ben Haim maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Rivera geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Armuelles stond buitenspel. Golijanin neemt vlug de vrije trap. Araúz kopt de bal weg. Austin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz passt de bal in één keer door. McGwire heeft problemen om de bal te vangen. Felcon rent richting de bal. Araúz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Super Deportivo Balboa 3:2

64e minuut.
Lugo geeft de bal voor. Klungelig pakt Sorbian de bal. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles schiet op doel. Arenas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIMBA`S F. C. - Super Deportivo Balboa 3:3

70e minuut.
Felcon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochetan met een sublieme pass. Jašarspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašarspahić schiet op doel. Austin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - Super Deportivo Balboa 4:3

87e minuut.
Jašarspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh onderschept slim de pass. Hesketh geeft een lange en hoge pass. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles draait met de bal, schiet en ... Arenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cruz geeft een lange en hoge pass. Arenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 43%, Super Deportivo Balboa 57%.
PIMBA`S F. C. - Super Deportivo Balboa 4:3