Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahura Mazda Fc Chak-litos TM
Ahura 2.0 Tactiek Saddam Hussein
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.5 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe begaat een overtreding. Austin raakt geblesseerd tijdens het duel. Bunghez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montealegre krijgt zijn hoofd ertegen. Hugués bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wei passt de bal zonder na te denken. Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash passt de bal met de wreef. Ward rent richting de bal. Ward geeft een hoge lob. Hugués probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre schiet op doel. Hugués probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 0:1

7e minuut.
Acıkan speelt de bal door. Pera rent richting de bal. Pera passt de bal zonder na te denken. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 1:1

17e minuut.
Bunghez is nu in balbezit. Bunghez haalt uit met een fantastische trap. Ward is nu in balbezit. Ward geeft de bal voor. Montealegre maakt een snoekduik en kopt de bal. Hugués verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Mungurov met een sublieme pass. Klungelig pakt Montealegre de bal. Llompart met een sublieme pass. Klungelig pakt Montealegre de bal. Montealegre haalt uit met een fantastische trap. Hugués bokst de bal weg.

26e minuut.
Raczkowski geeft een hoge lob. Ward is nu in balbezit. Montealegre rent richting de bal. Montealegre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 1:2

36e minuut.
Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash geeft de bal voor. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ... Hugués probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 1:3

37e minuut.
Austin heeft problemen om de bal te vangen. Llompart rent richting de bal. Austin onderschept slim de pass. Austin haalt uit met een fantastische trap. Hugués werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 1:4

44e minuut.
Mon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera onderschept slim de pass. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Körşahin komt het veld opgelopen. Dykman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 53%, Chak-litos TM 47%.
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 1:4

47e minuut.
Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Li begaat een overtreding. Montealegre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bunghez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Austin is nu in balbezit. Austin schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Štorkán komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Montealegre controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Macmur komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Štorkán bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorkán geeft de bal voor. Ward kopt de bal weg. Montealegre rent richting de bal. Montealegre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 1:5

72e minuut.
Bunghez geeft een lange en hoge pass. Körşahin is nu in balbezit. Mungurov maakt een afschuwelijke overtreding. Mungurov krijgt een gele kaart. Körşahin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bunghez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Wei probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wei kopt de bal weg. Bunghez rent richting de bal. Asilefe begaat een overtreding. Asilefe krijgt een gele kaart. Bunghez raakt geblesseerd tijdens het duel. Bunghez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahura Mazda Fc 61%, Chak-litos TM 39%.
Ahura Mazda Fc - Chak-litos TM 1:5