Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cumbancha LLS TALIBANES FC
Medios 3 Tactiek taliban
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Daar is Okrzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kušljić rent richting de bal. Grążawski rent richting de bal. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowicz is nu in balbezit. Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dýčka met een sublieme pass. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith passt de bal met de wreef. Gamer rent richting de bal. Gamer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ordak met een sublieme pass. Çeviker is nu in balbezit. Aguirre maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aguirre naar de kleedkamers voor een vroege douche. Çeviker raakt geblesseerd tijdens het duel. Çeviker komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith passt de bal in één keer door. Gamer rent richting de bal. Gamer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - TALIBANES FC 1:0

34e minuut.
De La Cruz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sielicki met een snelle inworp. Gamer is nu in balbezit. Gamer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki is nu in balbezit. Vărzaru begaat een overtreding. Sielicki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sielicki kan niet meer verder spelen. Kuiper komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Galbraith passt de bal zonder na te denken. Çeviker rent richting de bal. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - TALIBANES FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 47%, TALIBANES FC 53%.
Cumbancha LLS - TALIBANES FC 2:0

61e minuut.
Inworp. Sealey komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Ordak rent richting de bal. Sealey probeert naar een medespeler te passen. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Hereñu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - TALIBANES FC 2:1

64e minuut.
Kušljić geeft een hoge lob. Třasoň probeert naar een medespeler te passen. Mormocea rent richting de bal. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Hereñu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cumbancha LLS - TALIBANES FC 2:2

67e minuut.
Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer verovert de bal door een tackle van achteren. Gamer passt de bal in één keer door. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Kuchta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Krokowicz onderschept slim de pass. Ordak rent richting de bal. Ordak passt de bal zonder na te denken. Gamer rent richting de bal. Gamer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gamer stond buitenspel. Sánchez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 49%, TALIBANES FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cumbancha LLS - TALIBANES FC 2:2