Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynawet FC PIMBA`S F. C.
Training 1.0 Tactiek TROLS
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 65.4
solide Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Morris passt de bal in één keer door. Jašarspahić heeft problemen om de bal te vangen. Jašarspahić probeert naar een medespeler te passen. McGwire is nu in balbezit. McGwire draait met de bal, schiet en ... Arosemena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Cubillas onderschept slim de pass. Cooper rent richting de bal. Cooper passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ... Arenas bokst de bal weg. Daley rent richting de bal. Daley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 1:0

19e minuut.
Daley rent richting de bal. Sorbian verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbian probeert naar een medespeler te passen. Jašarspahić is nu in balbezit. Jašarspahić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Leguizamo heeft problemen om de bal te vangen. Felcon rent richting de bal. Felcon passt de bal met de wreef. McGwire rent richting de bal. McGwire schiet op doel. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Cooper passt de bal zonder na te denken. Barrios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubillas. Cubillas krijgt een gele kaart. Barrios wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cooper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Aguilera de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Arenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Felcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Felcon speelt de bal door. Sorbian probeert naar een medespeler te passen. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 1:1

29e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een hoge lob. Cubillas rent richting de bal. Cubillas geeft de bal voor. Araúz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jašarspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašarspahić passt de bal zonder na te denken. Felcon speelt de bal door. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire haalt uit met een fantastische trap. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Felcon heeft problemen om de bal te vangen. Felcon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt McGwire de bal. McGwire haalt uit met een fantastische trap. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 1:2

35e minuut.
Jašarspahić passt de bal met de wreef. Felcon rent richting de bal. Felcon passt de bal zonder na te denken. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 1:3

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felcon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geri rent richting de bal. McGwire verovert de bal door een tackle van achteren. McGwire draait met de bal, schiet en ... Arosemena bokst de bal weg. Araúz is nu in balbezit. Araúz draait met de bal, schiet en ... Arosemena bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 77%, PIMBA`S F. C. 23%.
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 1:3

48e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Cubillas speelt de bal door. Felcon speelt de bal door. Klungelig pakt McGwire de bal. McGwire draait met de bal, schiet en ... Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Jašarspahić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morris rent richting de bal. Morris passt de bal zonder na te denken. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Sorbian passt de bal in één keer door. Felcon is nu in balbezit. Felcon passt de bal met de wreef. Araúz rent richting de bal. Araúz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 1:4

56e minuut.
Geri speelt de bal door. Barrios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubillas. Barrios raakt geblesseerd tijdens het duel. Cooper wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Buitrago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Arenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ureña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jašarspahić is nu in balbezit. Jašarspahić geeft een hoge lob. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Felcon passt de bal in één keer door. Plúa rent richting de bal. McGwire onderschept slim de pass. McGwire schiet op doel. Arosemena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 1:5

62e minuut.
Jašarspahić passt de bal zonder na te denken. Felcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Felcon passt de bal met de wreef. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Cubillas rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Arenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 2:5

67e minuut.
Inworp. Golijanin komt het veld opgelopen. Vanoverschelde komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cooper kopt de bal weg. Cubillas heeft problemen om de bal te vangen. Barrios onderschept slim de pass. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 3:5

82e minuut.
Sorbian rent richting de bal. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leguizamo. Leguizamo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Felcon passt de bal met de wreef. McGwire is nu in balbezit. McGwire passt de bal met de wreef. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cooper speelt de bal door. Geri speelt de bal door. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Arenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynawet FC 72%, PIMBA`S F. C. 28%.
Dynawet FC - PIMBA`S F. C. 4:5