Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Deportivo Balboa WARRIOR TEAM FC
SSJG 2 BLUE Tactiek papi07
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
66.5 gemiddelde waardering 59.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Long Quân speelt de bal door. Roberts is nu in balbezit. Roberts passt de bal in één keer door. Gordón is nu in balbezit. Gordón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Coral rent richting de bal. Coral speelt de bal door. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - WARRIOR TEAM FC 1:0

35e minuut.
Arrotino is nu in balbezit. Arrotino passt de bal zonder na te denken. Coral is nu in balbezit. Coral geeft een hoge lob. Gordón krijgt zijn hoofd ertegen. Chabrán bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Deportivo Balboa 39%, WARRIOR TEAM FC 61%.
Super Deportivo Balboa - WARRIOR TEAM FC 1:0

46e minuut.
Ben Haim komt het veld opgelopen. Armuelles komt het veld opgelopen. Lebeda komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Manik onderschept slim de pass. Manik geeft een hoge lob. Tejada rent richting de bal. Tejada geeft een lange en hoge pass. Nef maakt een snoekduik en kopt de bal. Austin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Deportivo Balboa - WARRIOR TEAM FC 1:1

50e minuut.
Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aylwin is nu in balbezit. Aylwin probeert naar een medespeler te passen. Armuelles rent richting de bal. Armuelles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lebeda verovert de bal door een tackle van achteren. Lebeda passt de bal met de wreef. Arrotino speelt de bal door. Armuelles rent richting de bal. Armuelles haalt uit met een fantastische trap. Chabrán bokst de bal weg.

60e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz speelt de bal door. Coral rent richting de bal. Coral geeft een lange en hoge pass. Gordón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral passt de bal zonder na te denken. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz passt de bal in één keer door. Coral geeft de bal voor. Chabrán bokst de bal weg.

80e minuut.
Tomar onderschept slim de pass. Tomar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coral met de inworp. Cruz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Cruz met de inworp. Coral is nu in balbezit. Coral geeft een hoge lob. Gordón rent richting de bal. Paal! Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Deportivo Balboa - WARRIOR TEAM FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Deportivo Balboa 32%, WARRIOR TEAM FC 68%.
Super Deportivo Balboa - WARRIOR TEAM FC 2:1