Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALIBANES FC Ahura Mazda Fc
taliban Tactiek Ahura 2.0
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Třasoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Třasoň passt de bal in één keer door. Llompart probeert naar een medespeler te passen. Mormocea rent richting de bal. Mormocea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Darui rent richting de bal. Nimbley is nu in balbezit. Třasoň begaat een overtreding. Třasoň krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mormocea heeft problemen om de bal te vangen. Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Asilefe probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Darui rent richting de bal. Darui passt de bal met de wreef. Třasoň speelt de bal door. Honović is nu in balbezit. Honović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Darui probeert naar een medespeler te passen. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea passt de bal zonder na te denken. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Honović is nu in balbezit. Honović met een sublieme pass. Firea probeert naar een medespeler te passen. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea draait met de bal, schiet en ... Hugués verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Darui probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıkan begaat een overtreding. Acıkan krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mon rent richting de bal. Mon geeft een lange en hoge pass. Aguirre kopt de bal weg. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 44%, Ahura Mazda Fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TALIBANES FC - Ahura Mazda Fc 0:0

55e minuut.
Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Li rent richting de bal. Tae-Li geeft een hoge lob. Pera rent richting de bal. Pera haalt uit met een fantastische trap. Kaundjiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plawgo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Aguirre passt de bal met de wreef. Třasoň heeft problemen om de bal te vangen. Třasoň probeert naar een medespeler te passen. Honović is nu in balbezit. Honović geeft een hoge lob. Hugués kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Ahura Mazda Fc 1:0

65e minuut.
Llompart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plawgo rent richting de bal. Pera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Asilefe geeft een hoge lob. Inworp. Třasoň met de inworp. Honović geeft een hoge lob. Vărzaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 44%, Ahura Mazda Fc 56%.
TALIBANES FC - Ahura Mazda Fc 1:0