Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TITANES FC C.A. BRISAS DEL GOLF
3133 MAC PLA Tactiek matrix
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 30.5
solide Schieten redelijk
solide Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Miani met de inworp. Regueira rent richting de bal. Covrig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Covrig krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Regueira raakt geblesseerd tijdens het duel. Regueira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ichikawa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Desailly de bal onder controle te krijgen. Aamisepp is nu in balbezit. Aamisepp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jacobs onderschept slim de pass. Jacobs met een sublieme pass. Desailly rent richting de bal. Aamisepp verovert de bal door een tackle van achteren. Aamisepp draait met de bal, schiet en ... Regev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - C.A. BRISAS DEL GOLF 1:0

17e minuut.
Regueira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht geeft een lange en hoge pass. Aamisepp rent richting de bal. Aamisepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - C.A. BRISAS DEL GOLF 2:0

29e minuut.
Aamisepp verovert de bal door een tackle van achteren. Byrgiel rent richting de bal. Aamisepp onderschept slim de pass. Aamisepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - C.A. BRISAS DEL GOLF 3:0

32e minuut.
Naglić heeft problemen om de bal te vangen. Bubel rent richting de bal. Bubel passt de bal met de wreef. Bieniak is nu in balbezit. Bieniak draait met de bal, schiet en ... Paal! Regev probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Sipahi de bal. Aamisepp rent richting de bal. Aamisepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - C.A. BRISAS DEL GOLF 4:0

36e minuut.
Regueira probeert naar een medespeler te passen. Albrecht rent richting de bal. Albrecht geeft de bal voor. Bieniak is nu in balbezit. Bieniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANES FC 33%, C.A. BRISAS DEL GOLF 67%.
TITANES FC - C.A. BRISAS DEL GOLF 4:0

46e minuut.
Tokatlıoğlu komt het veld opgelopen. Lancheros komt het veld opgelopen. Barnet komt het veld opgelopen. Oyen komt het veld opgelopen. Szakács komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Szakács is nu in balbezit. Szakács passt de bal met de wreef. Aamisepp is nu in balbezit. Aamisepp haalt uit met een fantastische trap. Regev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ichikawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lancheros zal de hoekschop nemen. Tokatlıoğlu rent richting de bal. Tokatlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Regev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

56e minuut.
Tokatlıoğlu rent richting de bal. Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oyen. Oyen krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Barnet is nu in balbezit. Loinaz maakt een afschuwelijke overtreding. Barnet raakt geblesseerd tijdens het duel. Metea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ichikawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács schiet op doel. Regev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - C.A. BRISAS DEL GOLF 5:0

68e minuut.
Oyen met een sublieme pass. Bubel probeert naar een medespeler te passen. Aamisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Aamisepp haalt uit met een fantastische trap. Regev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - C.A. BRISAS DEL GOLF 6:0

85e minuut.
Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichikawa rent richting de bal. Aamisepp onderschept slim de pass. Aamisepp haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Bubel is nu in balbezit. Bubel geeft een hoge lob. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Aamisepp rent richting de bal. Aamisepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TITANES FC - C.A. BRISAS DEL GOLF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANES FC 24%, C.A. BRISAS DEL GOLF 76%.
TITANES FC - C.A. BRISAS DEL GOLF 7:0