Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chak-litos TM Super Deportivo Balboa
Saddam Hussein Tactiek SSJG 2 BLUE
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.7 gemiddelde waardering 64.7
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Mihułka probeert naar een medespeler te passen. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel. Dykman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gordón is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 0:1

5e minuut.
Ward is nu in balbezit. Coral verovert de bal door een tackle van achteren. Coral geeft een lange en hoge pass. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cabrera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ward controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bunghez met een snelle inworp. Ward geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cabrera probeert de bal aan de voet te houden. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 0:2

14e minuut.
Urieta kopt de bal weg. Mihułka speelt de bal door. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal met de wreef. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Williams zal de hoekschop nemen. Gordón maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 0:3

17e minuut.
Coral verovert de bal door een tackle van achteren. Coral probeert naar een medespeler te passen. Gordón rent richting de bal. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 0:4

19e minuut.
Hesketh passt de bal met de wreef. Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Montealegre is nu in balbezit. Ward is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ward rent richting de bal. Ward geeft een lange en hoge pass. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre draait met de bal, schiet en ... Khan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 1:4

26e minuut.
Coral probeert naar een medespeler te passen. Mihułka met een sublieme pass. Gordón rent richting de bal. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ... Paal! Dykman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 1:5

31e minuut.
Wei passt de bal zonder na te denken. Austin is nu in balbezit. Lugo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lugo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal in één keer door. Roberts rent richting de bal. Roberts schiet op doel. Dykman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 1:6

39e minuut.
Long Quân geeft de bal voor. Roberts kopt de bal weg. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón rent richting de bal. Gordón schiet op doel. Dykman bokst de bal weg.

44e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Raczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gordón rent richting de bal. Gordón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 1:7

45e minuut.
Inworp. Lebeda komt het veld opgelopen. Armuelles komt het veld opgelopen. Peña komt het veld opgelopen. Ben Haim komt het veld opgelopen. Arrotino komt het veld opgelopen. Dobrea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 53%, Super Deportivo Balboa 47%.
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 1:7

47e minuut.
Arrotino is nu in balbezit. Arrotino probeert naar een medespeler te passen. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pia verovert de bal door een tackle van achteren. Pia geeft de bal voor. Armuelles rent richting de bal. Armuelles schiet op doel. Dobrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 1:8

52e minuut.
Urieta verovert de bal door een tackle van achteren. Peña rent richting de bal. Peña speelt de bal door. Gordón is nu in balbezit. Gordón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Ward passt de bal zonder na te denken. Arrotino rent richting de bal. Arrotino passt de bal in één keer door. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón schiet op doel. Dobrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 1:9

59e minuut.
Gordón draait met de bal, schiet en ... Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Arrotino kopt de bal weg. Klungelig pakt Gordón de bal. Gordón schiet op doel. Dobrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 1:10

60e minuut.
Körşahin komt het veld opgelopen. Hana Gobash komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Armuelles kopt de bal weg. Denčić is nu in balbezit. Met opzet legt Arrotino zijn tegenspeler op de grond. Arrotino krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Arrotino met een sublieme pass. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña passt de bal zonder na te denken. Armuelles rent richting de bal. Armuelles schiet op doel. Dobrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Denčić speelt de bal door. Körşahin probeert naar een medespeler te passen. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre draait met de bal, schiet en ... Khan bokst de bal weg.

70e minuut.
Arrotino rent richting de bal. Arrotino probeert naar een medespeler te passen. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 1:11

70e minuut.
Macmur komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Denčić geeft een lange en hoge pass. Montealegre kopt de bal weg. Macmur is nu in balbezit. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Khan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Körşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Long Quân rent richting de bal. Montealegre onderschept slim de pass. Montealegre draait met de bal, schiet en ... Khan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 2:11

75e minuut.
Montealegre verovert de bal door een tackle van achteren. Montealegre passt de bal zonder na te denken. Bunghez speelt de bal door. Ward is nu in balbezit. Ward geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pia kopt de bal weg. Körşahin geeft een hoge lob. Khan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Hana Gobash is nu in balbezit. Hana Gobash geeft een lange en hoge pass. Gordón met een sublieme pass. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Coral geeft een lange en hoge pass. Raczkowski rent richting de bal. Armuelles verovert de bal door een tackle van achteren. Armuelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 2:12

84e minuut.
Macmur kopt de bal weg. Montealegre rent richting de bal. Pia begaat een overtreding. Montealegre raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bunghez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Arrotino rent richting de bal. Arrotino geeft de bal voor. Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 2:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 48%, Super Deportivo Balboa 52%.
Chak-litos TM - Super Deportivo Balboa 2:13