Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIMBA`S F. C. BICHARECO F.C
THE REVENAT Tactiek WAHOO
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 48.1
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Gökcekuş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Felcon komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Moizan is nu in balbezit. Moizan geeft de bal voor. Cubillas probeert de bal met de borst te controleren. Gaggiano is nu in balbezit. Gaggiano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jašarspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Parandyk onderschept slim de pass. Parandyk geeft een lange en hoge pass. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap. Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Estapé geeft een hoge lob. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - BICHARECO F.C 1:0

25e minuut.
Jašarspahić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Estapé de bal. Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz onderschept slim de pass. Araúz schiet op doel. Paunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jašarspahić met de inworp. Golijanin is nu in balbezit. Golijanin speelt de bal door. Araúz is nu in balbezit. Araúz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Golijanin met een snelle inworp. Parandyk met een sublieme pass. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano draait met de bal, schiet en ... Cruz bokst de bal weg.

33e minuut.
Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan geeft een hoge lob. Araúz kopt de bal weg. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. Paunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Vanoverschelde de bal. Vanoverschelde passt de bal in één keer door. Araúz is nu in balbezit. Araúz schiet op doel. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wierzchowski geeft een lange en hoge pass. Golijanin rent richting de bal. Golijanin probeert naar een medespeler te passen. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - BICHARECO F.C 2:0

40e minuut.
Golijanin met een sublieme pass. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire schiet op doel. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Paunić trapt de bal weg. Golijanin kopt de bal weg. Araúz is nu in balbezit. Araúz schiet op doel. Paunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 40%, BICHARECO F.C 60%.
PIMBA`S F. C. - BICHARECO F.C 2:0

49e minuut.
Veermets rent richting de bal. Veermets passt de bal met de wreef. Jašarspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašarspahić geeft een hoge lob. McGwire is nu in balbezit. Paunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - BICHARECO F.C 3:0

50e minuut.
Luncik komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Jašarspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašarspahić geeft de bal voor. Araúz kopt de bal weg. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. Paunić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Golijanin passt de bal met de wreef. Vanoverschelde rent richting de bal. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz haalt uit met een fantastische trap. Paunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - BICHARECO F.C 4:0

65e minuut.
Golijanin is nu in balbezit. Golijanin geeft een lange en hoge pass. Vanoverschelde geeft een lange en hoge pass. McGwire rent richting de bal. McGwire schiet op doel. Paunić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Daar is Damonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damonte passt de bal met de wreef. Gaggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano draait met de bal, schiet en ... Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - BICHARECO F.C 4:1

68e minuut.
Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Felcon speelt de bal door. McGwire rent richting de bal. McGwire draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Golijanin rent richting de bal. Damonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golijanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rueck komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kapeć kopt de bal weg. Daar is Jašarspahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parandyk rent richting de bal. Jašarspahić verovert de bal door een tackle van achteren. Jašarspahić geeft een hoge lob. Paunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gaggiano rent richting de bal. Ochetan geeft een hoge lob. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - BICHARECO F.C 5:1

89e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gaggiano probeert de bal met de borst te controleren. Gaggiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIMBA`S F. C. - BICHARECO F.C 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIMBA`S F. C. 37%, BICHARECO F.C 63%.
PIMBA`S F. C. - BICHARECO F.C 5:2