Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arabe unido fc Santos Jinetes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Barrios rent richting de bal. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma De León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez. Sánchez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De los Ríos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obando zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrios is nu in balbezit. Barrios geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palma De León rent richting de bal. Palma De León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Santos Jinetes 1:0

37e minuut.
Rosas is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios passt de bal in één keer door. Palma De León rent richting de bal. Palma De León schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 56%, Santos Jinetes 44%.
arabe unido fc - Santos Jinetes 1:0

52e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentine rent richting de bal. Palma De León onderschept slim de pass. Palma De León schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Palma De León kopt de bal weg. Daar is Valentine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel. Falcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Palma De León is nu in balbezit. Palma De León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Santos Jinetes 2:0

70e minuut.
Naranjo passt de bal met de wreef. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Forbes rent richting de bal. Forbes haalt uit met een fantastische trap. Jurado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez met een sublieme pass. Forbes rent richting de bal. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De los Ríos passt de bal met de wreef. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo passt de bal met de wreef. Forbes rent richting de bal. Forbes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De los Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Obando is nu in balbezit. Obando speelt de bal door. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo geeft een lange en hoge pass. Jurado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Forbes probeert de bal met de borst te controleren. Jurado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Da Costa probeert de bal met de borst te controleren. Forbes rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Santos Jinetes 2:1

85e minuut.
Rosas is nu in balbezit. Rosas passt de bal met de wreef. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 49%, Santos Jinetes 51%.
arabe unido fc - Santos Jinetes 2:1