Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAD Coclé SuperCampeones.PA
352 Tactiek 541
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Henríquez passt de bal zonder na te denken. Almillategui probeert naar een medespeler te passen. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Rathburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathburn schiet op doel. Ovalle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman speelt de bal door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Phillips probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rathburn rent richting de bal. Rathburn probeert naar een medespeler te passen. Saladino rent richting de bal. Saladino geeft een hoge lob. Ledezma rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley passt de bal zonder na te denken. Almillategui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nimbley probeert de bal met de borst te controleren. Goodman rent richting de bal. Nimbley maakt een afschuwelijke overtreding. Nimbley is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Phillips probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yang neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Naranjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naranjo. Naranjo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAD Coclé 59%, SuperCampeones.PA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAD Coclé - SuperCampeones.PA 0:0

51e minuut.
Saladino geeft een lange en hoge pass. Arroyaves is nu in balbezit. Arroyaves met een sublieme pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Melgar trapt de bal weg van het doel. Goodman kopt de bal weg. Cooper kan de bal niet met de borst controleren. Rathburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathburn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Goodman passt de bal zonder na te denken. Perryman geeft een lange en hoge pass. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rathburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Saladino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rathburn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Padilla met een snel genomen vrije trap. Rathburn springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Perryman heeft problemen om de bal te vangen. Perryman probeert naar een medespeler te passen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAD Coclé 48%, SuperCampeones.PA 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAD Coclé - SuperCampeones.PA 0:0