Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Jinetes Escandalosos Dementes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas passt de bal in één keer door. Forbes heeft problemen om de bal te vangen. Forbes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Jinetes - Escandalosos Dementes 1:0

24e minuut.
Naranjo passt de bal in één keer door. Rosas heeft problemen om de bal te vangen. Rosas geeft de bal voor. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes draait met de bal, schiet en ... Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Corella is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero geeft een lange en hoge pass. Valentine kopt de bal weg. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Brown met een harde bal richting middenveld. Rosas kopt de bal weg. Medina rent richting de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel. Brown bokst de bal weg.

35e minuut.
De los Ríos speelt de bal door. Naranjo rent richting de bal. Forero begaat een overtreding. Forero krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Forero geeft een lange en hoge pass. Daar is Valentine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Santos Jinetes - Escandalosos Dementes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Jinetes 38%, Escandalosos Dementes 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santos Jinetes - Escandalosos Dementes 1:1

64e minuut.
Forero rent richting de bal. Forero passt de bal zonder na te denken. Forbes is nu in balbezit. Forbes schiet op doel. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Jinetes - Escandalosos Dementes 2:1

76e minuut.
Escudero is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Forbes rent richting de bal. Forbes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Jinetes - Escandalosos Dementes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Jinetes 39%, Escandalosos Dementes 61%.
Santos Jinetes - Escandalosos Dementes 3:1