Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hipócritas Perros Santos Jinetes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Falcón trapt de bal weg van het doel. Sánchez kopt de bal weg. Arosemena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Austin rent richting de bal. Austin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Valentine rent richting de bal. Forbes onderschept slim de pass. Cárdenas is nu in balbezit. Forbes rent richting de bal. Forbes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Valentine verovert de bal door een tackle van achteren. Austin rent richting de bal. Rosas begaat een overtreding. Rosas krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas met een sublieme pass. Forbes is nu in balbezit. Forbes schiet op doel. Shepherd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipócritas Perros - Santos Jinetes 0:1

23e minuut.
Mora geeft een hoge lob. Rosas met een sublieme pass. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cumbrera geeft een lange en hoge pass. De los Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arosemena. Arosemena krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rosas is nu in balbezit. Rosas passt de bal in één keer door. Moreno is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipócritas Perros 64%, Santos Jinetes 36%.
Hipócritas Perros - Santos Jinetes 0:1

49e minuut.
De La Iglesia heeft problemen om de bal te vangen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero geeft de bal voor. Forbes rent richting de bal. Forbes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hipócritas Perros - Santos Jinetes 0:2

66e minuut.
Moreno speelt de bal door. Valentine rent richting de bal. Met opzet legt Arosemena zijn tegenspeler op de grond. Arosemena krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Valentine moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Valentine kan niet meer verder spelen. Leslie komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Naranjo probeert naar een medespeler te passen. Forbes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valentine. Valentine krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hipócritas Perros 58%, Santos Jinetes 42%.
Hipócritas Perros - Santos Jinetes 0:2