Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escandalosos Dementes arabe unido fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios speelt de bal door. Palma De León rent richting de bal. Palma De León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bernal de bal. Bernal passt de bal met de wreef. Palma De León rent richting de bal. Palma De León schiet op doel. Brown bokst de bal weg.

13e minuut.
Robles probeert naar een medespeler te passen. Da Costa rent richting de bal. Da Costa geeft een lange en hoge pass. Vivero kan de bal niet met de borst controleren. Vivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zepeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ricketts komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Almazán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal zonder na te denken. Mong is nu in balbezit. Mong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Medina controleert de bal met de borst. Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma De León schiet op doel. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escandalosos Dementes - arabe unido fc 0:1

38e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Inworp. Escudero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robles geeft de bal voor. Hurane controleert de bal met de borst. Jurado bokst de bal weg. Klungelig pakt Daley de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escandalosos Dementes - arabe unido fc 1:1

43e minuut.
Palma De León passt de bal met de wreef. Ricketts rent richting de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escandalosos Dementes 51%, arabe unido fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escandalosos Dementes - arabe unido fc 1:1

71e minuut.
Jayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Forero onderschept slim de pass. Forero geeft de bal voor. Robles is nu in balbezit. Robles geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Robles passt de bal zonder na te denken. Forero speelt de bal door. Mong probeert naar een medespeler te passen. Palma De León is nu in balbezit. Palma De León draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ricketts is nu in balbezit. Almazán verovert de bal door een tackle van achteren. Almazán geeft een lange en hoge pass. Palma De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma De León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escandalosos Dementes 46%, arabe unido fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escandalosos Dementes - arabe unido fc 1:1