Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandes Gatos Lácteos FC
Normal Tactiek Pancake
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 29.8
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Ríos speelt de bal door. Arroyaves heeft problemen om de bal te vangen. Arroyaves passt de bal zonder na te denken. Sârb rent richting de bal. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Araúz onderschept slim de pass. Parker heeft problemen om de bal te vangen. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mayorga geeft een lange en hoge pass. Araúz kopt de bal weg. Norato De Frías kan de bal niet met de borst controleren. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb haalt uit met een fantastische trap. Araba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chávez geeft een lange en hoge pass. Daar is Arroyaves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyaves passt de bal zonder na te denken. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Parker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayorga met de inworp. Arroyaves is nu in balbezit. Arroyaves geeft een hoge lob. Araba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochoa controleert de bal met de borst. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Gatos - Lácteos FC 0:1

33e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arroyaves. Arroyaves krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Parker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mayorga met de inworp. Klungelig pakt Arroyaves de bal. Arroyaves geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Chávez met een sublieme pass. Blackman probeert naar een medespeler te passen. Casar is nu in balbezit. Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grandes Gatos - Lácteos FC 1:1

44e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal met de wreef. Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Gatos 66%, Lácteos FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grandes Gatos - Lácteos FC 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Mayorga de bal. Mayorga passt de bal met de wreef. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Gatos - Lácteos FC 1:2

50e minuut.
Norato De Frías is nu in balbezit. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb passt de bal zonder na te denken. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chávez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De León komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baxter komt het veld opgelopen. Picado komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mayorga met een snelle inworp. Arroyaves is nu in balbezit. Arroyaves passt de bal in één keer door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa passt de bal in één keer door. Sârb is nu in balbezit. Sârb schiet op doel. Parker probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Díaz komt het veld opgelopen. Calderón komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Picado speelt de bal door. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft een hoge lob. Sârb is nu in balbezit. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Horvat komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mayorga geeft de bal voor. Arroyaves rent richting de bal. Arroyaves passt de bal zonder na te denken. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Gatos - Lácteos FC 1:3

84e minuut.
Picado verovert de bal door een tackle van achteren. Picado passt de bal zonder na te denken. Araúz is nu in balbezit. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Araba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ríos rent richting de bal. Ríos passt de bal in één keer door. Arroyaves speelt de bal door. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Gatos 72%, Lácteos FC 28%.
Grandes Gatos - Lácteos FC 1:3