Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAI Rebeldia SuperCampeones.PA
He Vuelto!!!! Tactiek 541
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.3 gemiddelde waardering 24.6
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Ramos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranda Barría met een snelle inworp. Perryman is nu in balbezit. Perryman passt de bal zonder na te denken. Blake kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAI Rebeldia - SuperCampeones.PA 0:1

20e minuut.
Nimbley is nu in balbezit. Golaio onderschept slim de pass. Golaio passt de bal met de wreef. Basto rent richting de bal. Basto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Agüero met een snelle inworp. Golaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Golaio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Basto neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda Barría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agüero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gervasi met een snel genomen vrije trap. Grant controleert de bal met de borst. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungureanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAI Rebeldia 47%, SuperCampeones.PA 53%.
CAI Rebeldia - SuperCampeones.PA 0:1

64e minuut.
Waleski rent richting de bal. Waleski geeft de bal voor. Klungelig pakt Grant de bal. Sokola rent richting de bal. Sokola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ungureanu. Ungureanu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Basto is nu in balbezit. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Golaio verovert de bal door een tackle van achteren. Golaio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nimbley heeft problemen om de bal te vangen. Golaio is nu in balbezit. Golaio probeert naar een medespeler te passen. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Basto schiet op doel. Ovalle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAI Rebeldia 61%, SuperCampeones.PA 39%.
CAI Rebeldia - SuperCampeones.PA 0:1