Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arabe unido fc AC Hijos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Rueda rent richting de bal. Rueda passt de bal in één keer door. Samudio is nu in balbezit. Samudio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma De León verovert de bal door een tackle van achteren. Palofox tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palofox krijgt een gele kaart. Palma De León is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poveda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palma De León maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 63%, AC Hijos 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arabe unido fc - AC Hijos 0:0

52e minuut.
Inworp. Valentine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een hoge lob. Da Costa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - AC Hijos 0:1

64e minuut.
Samaniego probeert naar een medespeler te passen. Hurane is nu in balbezit. Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Reed schiet op doel. Jurado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - AC Hijos 0:2

77e minuut.
Aldrete passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Portillo de bal onder controle te krijgen. Reed speelt de bal door. Samudio rent richting de bal. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - AC Hijos 0:3

85e minuut.
Aldrete is nu in balbezit. Aldrete geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quiroz de bal. Valentine is nu in balbezit. Valentine schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 70%, AC Hijos 30%.
arabe unido fc - AC Hijos 0:3