Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arabe unido fc Grandes Gatos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


28e minuut.
Riquelme geeft de bal voor. Bocanegra kan de bal niet met de borst controleren. Da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra onderschept slim de pass. Bocanegra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Grandes Gatos 0:1

36e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez speelt de bal door. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Hurane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Grandes Gatos 0:2

45e minuut.
Chávez probeert de bal met de borst te controleren. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Grandes Gatos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 66%, Grandes Gatos 34%.
arabe unido fc - Grandes Gatos 0:3

47e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda rent richting de bal. Bocanegra maakt een afschuwelijke overtreding. Poveda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Poveda kan niet meer verder spelen. Almazán komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Jayo is nu in balbezit. Ríos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jayo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almazán met een snel genomen vrije trap. Araba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Poveda met de inworp. Riquelme rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrios. Barrios krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Obando is nu in balbezit. Norato De Frías verovert de bal door een tackle van achteren. Norato De Frías passt de bal met de wreef. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arabe unido fc - Grandes Gatos 1:3

87e minuut.
Araúz geeft een hoge lob. Inworp. Jayo met de inworp. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Araba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arabe unido fc 46%, Grandes Gatos 54%.
arabe unido fc - Grandes Gatos 1:3