Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Presidentes newbie
Normal Tactiek spain wc
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 41.1
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Goss rent richting de bal. Roches verovert de bal door een tackle van achteren. Roches met een sublieme pass. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Morales is nu in balbezit. Roches onderschept slim de pass. Roches geeft een lange en hoge pass. Vintilă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - newbie 0:1

20e minuut.
Roches speelt de bal door. Wiercipięta rent richting de bal. Wiercipięta passt de bal zonder na te denken. Filipovič rent richting de bal. Filipovič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Roches raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manassero komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Wiercipięta met een snelle inworp. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič speelt de bal door. Manassero rent richting de bal. Manassero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Presidentes 61%, newbie 39%.
Santos Presidentes - newbie 0:1

56e minuut.
Wiercipięta rent richting de bal. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta onderschept slim de pass. Wiercipięta geeft een lange en hoge pass. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henry bokst de bal weg.

57e minuut.
Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta met een sublieme pass. Vintilă rent richting de bal. Vintilă haalt uit met een fantastische trap. Henry probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Manassero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vintilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vintilă passt de bal in één keer door. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Morales geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapek met een snelle inworp. Wiercipięta geeft een hoge lob. Vintilă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - newbie 0:2

90e minuut.
Filipovič is nu in balbezit. Filipovič geeft een hoge lob. Goss heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Presidentes 73%, newbie 27%.
Santos Presidentes - newbie 0:2