Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Listos Inútiles Borrachos Soldados
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Oviedo kopt de bal weg. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche passt de bal met de wreef. Hinestroza is nu in balbezit. Hinestroza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Orlaineta met een sublieme pass. Peniche heeft problemen om de bal te vangen. Peniche speelt de bal door. Hinestroza rent richting de bal. Hinestroza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hinestroza de bal onder controle te krijgen. Bramwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramwell geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hinestroza probeert de bal met de borst te controleren. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza begaat een overtreding. Hinestroza krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Singh met een snelle inworp. Villarreal is nu in balbezit. Met opzet legt Peniche zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Peniche naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Inútiles 60%, Borrachos Soldados 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Listos Inútiles - Borrachos Soldados 0:0

60e minuut.
Singh verovert de bal door een tackle van achteren. Singh speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. Palma onderschept slim de pass. Palma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Montero is nu in balbezit. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero is nu in balbezit. Hinestroza onderschept slim de pass. Hinestroza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Inútiles 65%, Borrachos Soldados 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Listos Inútiles - Borrachos Soldados 0:0