Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
newbie JLGM
spain wc Tactiek JUL
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten good
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapek rent richting de bal. Kapek passt de bal zonder na te denken. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki draait met de bal, schiet en ... Wirtek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Manassero passt de bal in één keer door. Filipovič rent richting de bal. Filipovič geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vintilă de bal. Vintilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros onderschept slim de pass. Ros speelt de bal door. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wirtek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Weineck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keloğlu komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Arcipreste kopt de bal weg. Daar is Ros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros met een sublieme pass. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: newbie 57%, JLGM 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
newbie - JLGM 0:0

49e minuut.
Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu onderschept slim de pass. Dinu geeft een hoge lob. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel. Paal! Wirtek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Frolich onderschept slim de pass. Ros speelt de bal door. Mystek speelt de bal door. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Keloğlu onderschept slim de pass. Mystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mystek speelt de bal door. Kalník heeft problemen om de bal te vangen. Kalník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ros rent richting de bal. Ros passt de bal in één keer door. Kalník rent richting de bal. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel. Wirtek bokst de bal weg.

86e minuut.
Arcipreste speelt de bal door. Ros met een sublieme pass. Kalník heeft problemen om de bal te vangen. Kalník haalt uit met een fantastische trap. Gültekin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: newbie 58%, JLGM 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
newbie - JLGM 0:0