Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Presidentes CD Plaza Amador
Normal Tactiek TEUTON
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Muscă controleert de bal met de borst. Muscă probeert naar een medespeler te passen. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ... Henry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - CD Plaza Amador 0:1

13e minuut.
Darda bereikt de bal nog maar net als eerste. Orange bereikt de bal nog maar net als eerste. Orange geeft de bal voor. Muscă is nu in balbezit. Muscă schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Orange bereikt de bal nog maar net als eerste. Orange geeft een lange en hoge pass. Goss probeert de bal aan de voet te houden. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Orange controleert de bal met de borst. Orange passt de bal met de wreef. Manuel is nu in balbezit. Manuel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gualtieri passt de bal in één keer door. Manuel is nu in balbezit. Manuel passt de bal met de wreef. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - CD Plaza Amador 0:2

22e minuut.
Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Bình Nguyên onderschept slim de pass. Bình Nguyên passt de bal zonder na te denken. Muscă is nu in balbezit. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Henry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Bình Nguyên de bal. Morales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bình Nguyên raakt geblesseerd tijdens het duel. Bình Nguyên zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manuel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Samudio is nu in balbezit. Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Muscă met een sublieme pass. Manuel rent richting de bal. Manuel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Orange passt de bal met de wreef. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă passt de bal met de wreef. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Darda met een sublieme pass. Orange bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă met een sublieme pass. Klungelig pakt Manuel de bal. Manuel geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - CD Plaza Amador 0:3

43e minuut.
Hooker kopt de bal weg. Orange is nu in balbezit. Orange passt de bal in één keer door. Daar is Manuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gualtieri geeft de bal voor. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gualtieri zal de hoekschop nemen. Manuel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Presidentes 80%, CD Plaza Amador 20%.
Santos Presidentes - CD Plaza Amador 0:3

51e minuut.
Orange onderschept slim de pass. Orange met een sublieme pass. Bình Nguyên rent richting de bal. Manuel is nu in balbezit. Manuel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - CD Plaza Amador 0:4

54e minuut.
Wilson geeft een hoge lob. Inworp. Hooker met de inworp. Gualtieri is nu in balbezit. Gualtieri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Henry trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gualtieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hooker met een snelle inworp. Orange bereikt de bal nog maar net als eerste. Orange geeft een lange en hoge pass. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Wilson de bal. Henry bokst de bal weg. Manuel rent richting de bal. Manuel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - CD Plaza Amador 0:5

58e minuut.
Manuel speelt de bal door. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss is nu in balbezit. Muscă onderschept slim de pass. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Henry bokst de bal weg.

61e minuut.
Bình Nguyên geeft een hoge lob. Samudio probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orange geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Muscă springt en kopt de bal. Henry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - CD Plaza Amador 0:6

66e minuut.
Darda met een sublieme pass. Orange is nu in balbezit. Orange passt de bal zonder na te denken. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Darda onderschept slim de pass. Darda geeft de bal voor. Muscă is nu in balbezit. Muscă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Goss passt de bal in één keer door. Gualtieri probeert naar een medespeler te passen. Manuel rent richting de bal. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muscă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gualtieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel is nu in balbezit. Orange speelt de bal door. Muscă is nu in balbezit. Muscă draait met de bal, schiet en ... Henry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - CD Plaza Amador 0:7

79e minuut.
Manuel onderschept slim de pass. Morales is nu in balbezit. Morales probeert naar een medespeler te passen. Muscă rent richting de bal. Muscă schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Manuel passt de bal in één keer door. Orange is nu in balbezit. Orange met een sublieme pass. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Presidentes 78%, CD Plaza Amador 22%.
Santos Presidentes - CD Plaza Amador 0:7