Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Listos Inútiles Borrachos Hijos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia Navarro rent richting de bal. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Montero is nu in balbezit. Broce bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero onderschept slim de pass. Montero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Inútiles - Borrachos Hijos 0:1

5e minuut.
Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Espitia Navarro is nu in balbezit. Espitia Navarro passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma onderschept slim de pass. Palma haalt uit met een fantastische trap. Montilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Listos Inútiles - Borrachos Hijos 1:1

20e minuut.
De Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Espitia Navarro is nu in balbezit. Foster speelt de bal door. Klungelig pakt Palma de bal. Palma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Montero geeft een hoge lob. Bramwell rent richting de bal. Bramwell passt de bal zonder na te denken. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Espitia Navarro rent richting de bal. Espitia Navarro probeert naar een medespeler te passen. Herrery rent richting de bal. Montero verovert de bal door een tackle van achteren. Montero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Foster geeft de bal voor. Palma is nu in balbezit. Cerrud rent richting de bal. Cerrud schiet op doel. Montilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Inútiles - Borrachos Hijos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Inútiles 33%, Borrachos Hijos 67%.
Listos Inútiles - Borrachos Hijos 2:1

46e minuut.
Zepeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cole komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Arrocha geeft een lange en hoge pass. Espitia Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia Navarro passt de bal zonder na te denken. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero draait met de bal, schiet en ... Robles De Frías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Klungelig pakt Cerrud de bal. Cerrud met een sublieme pass. Arrocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Inútiles - Borrachos Hijos 3:1

49e minuut.
Caballero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rentería komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez probeert naar een medespeler te passen. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Espitia Navarro rent richting de bal. Espitia Navarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh onderschept slim de pass. Singh probeert naar een medespeler te passen. Cerrud is nu in balbezit. Cerrud draait met de bal, schiet en ... Montilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Arrocha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Singh met de inworp. Cerrud rent richting de bal. Cerrud geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Inútiles 51%, Borrachos Hijos 49%.
Listos Inútiles - Borrachos Hijos 3:1