Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasivos Gatos AS Abejas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Homerchea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Espinosa de bal. Villasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Davis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yatiz met de inworp. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - AS Abejas 0:1

29e minuut.
Ureña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peralta met de inworp. Bramwell rent richting de bal. Bramwell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Doeltrap. Vergara trapt de bal weg. Quintero is nu in balbezit. Quintero haalt uit met een fantastische trap. Vergara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pasivos Gatos - AS Abejas 1:1

33e minuut.
Bramwell passt de bal met de wreef. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasanta verovert de bal door een tackle van achteren. Villasanta schiet op doel. Mayorga probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Davis de bal. Malcom probeert naar een medespeler te passen. Villasanta is nu in balbezit. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ureña geeft een lange en hoge pass. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca geeft een hoge lob. Miranda Barría bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap. Vergara bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasivos Gatos 46%, AS Abejas 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pasivos Gatos - AS Abejas 1:1

50e minuut.
Malcom geeft een hoge lob. Mayorga is nu in balbezit. Mayorga geeft de bal voor. Miranda Barría rent richting de bal. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mon speelt de bal door. Broce rent richting de bal. Broce probeert naar een medespeler te passen. Miranda Barría bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - AS Abejas 2:1

74e minuut.
Miranda Barría verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda Barría passt de bal zonder na te denken. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero verovert de bal door een tackle van achteren. Quintero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasivos Gatos 45%, AS Abejas 55%.
Pasivos Gatos - AS Abejas 2:1