Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JLGM Santos Presidentes
JUL Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 19.8
good Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník passt de bal zonder na te denken. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 1:0

8e minuut.
Ros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krasucki de bal. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník draait met de bal, schiet en ... Henry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 2:0

9e minuut.
Goss passt de bal zonder na te denken. Ros rent richting de bal. Ros probeert naar een medespeler te passen. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Mystek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keloğlu is nu in balbezit. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Keloğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcipreste onderschept slim de pass. Arcipreste probeert naar een medespeler te passen. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki draait met de bal, schiet en ... Henry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Morales is nu in balbezit. Arcipreste onderschept slim de pass. Arcipreste passt de bal met de wreef. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 3:0

23e minuut.
Ros heeft problemen om de bal te vangen. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales begaat een overtreding. Kalník is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ros neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Morales is nu in balbezit. Ros onderschept slim de pass. Ros probeert naar een medespeler te passen. Kalník rent richting de bal. Kalník schiet op doel. Henry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 4:0

27e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Keloğlu onderschept slim de pass. Keloğlu met een sublieme pass. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Ros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcipreste rent richting de bal. Arcipreste geeft een hoge lob. Krasucki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Keloğlu passt de bal zonder na te denken. Morales is nu in balbezit. Ros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morales raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Dinu is nu in balbezit. Dinu geeft een hoge lob. Krasucki kopt de bal weg. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 5:0

34e minuut.
Arcipreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcipreste probeert naar een medespeler te passen. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ... Henry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 6:0

41e minuut.
Klungelig pakt Goss de bal. Kalník rent richting de bal. Kalník geeft de bal voor. Daar is Krasucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 7:0

43e minuut.
Morales heeft problemen om de bal te vangen. Ros is nu in balbezit. Ros passt de bal zonder na te denken. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kalník met een sublieme pass. Wilson probeert de bal aan de voet te houden. Morales is nu in balbezit. Kalník onderschept slim de pass. Kalník schiet op doel. De bal raakt de paal. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki draait met de bal, schiet en ... Henry bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JLGM 17%, Santos Presidentes 83%.
JLGM - Santos Presidentes 7:0

47e minuut.
Guardia probeert de bal aan de voet te houden. Mystek is nu in balbezit. Mystek passt de bal zonder na te denken. Ros heeft problemen om de bal te vangen. Ros geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 8:0

49e minuut.
Ros geeft de bal voor. Daar is Mystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Henry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 9:0

55e minuut.
Arcipreste geeft de bal voor. Kalník is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Wilson ... Strafschop! Wilson krijgt een gele kaart. Kalník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mystek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 10:0

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mystek neemt de hoekschop. Kalník rent richting de bal. Kalník schiet op doel. Henry maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalník de bal. Kalník schiet op doel. Henry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ros is nu in balbezit. Ros passt de bal in één keer door. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník haalt uit met een fantastische trap. Henry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JLGM - Santos Presidentes 11:0

67e minuut.
Mystek geeft een lange en hoge pass. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros geeft de bal voor. Daar is Kalník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalník haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JLGM 20%, Santos Presidentes 80%.
JLGM - Santos Presidentes 11:0