Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invencibles Tubérculos Listos Inútiles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Navarro de bal. Navarro passt de bal zonder na te denken. Daar is Mon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerrud rent richting de bal. Cerrud haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Orlaineta verovert de bal door een tackle van achteren. Orlaineta probeert naar een medespeler te passen. Arce rent richting de bal. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Herrery de bal. Navarro rent richting de bal. Villarreal verovert de bal door een tackle van achteren. Orlaineta onderschept slim de pass. Orlaineta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Robles De Frías trapt de bal weg. Cerrud probeert naar een medespeler te passen. Casazola rent richting de bal. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. Navarro onderschept slim de pass. Orlaineta is nu in balbezit. Daar is Orlaineta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlaineta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Arce rent richting de bal. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta speelt de bal door. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - Listos Inútiles 1:0

32e minuut.
Norato De Frías geeft een lange en hoge pass. Casazola kopt de bal weg. Daar is Broce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta haalt uit met een fantastische trap. Robles De Frías bokst de bal weg.

39e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster probeert naar een medespeler te passen. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro onderschept slim de pass. Navarro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Herrery de bal onder controle te krijgen. Arce met een sublieme pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 40%, Listos Inútiles 60%.
Invencibles Tubérculos - Listos Inútiles 1:0

57e minuut.
Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrud verovert de bal door een tackle van achteren. Cerrud probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cerrud kopt de bal weg. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Salazar rent richting de bal. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Acosta met een snelle inworp. Mon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villarreal. Villarreal krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Foster met de inworp. Klungelig pakt Diez Ríos de bal. Diez Ríos geeft de bal voor. Palma springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 34%, Listos Inútiles 66%.
Invencibles Tubérculos - Listos Inútiles 1:0