Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alces Pasivos Gatos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Bramwell kopt de bal weg. Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta met een sublieme pass. Miranda Barría bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap. Arenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Doeltrap. García met een harde bal richting middenveld. Bramwell kopt de bal weg. Miranda Barría is nu in balbezit. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra geeft een lange en hoge pass. García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miranda Barría rent richting de bal. Miranda Barría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Yatiz geeft de bal voor. Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Rubio rent richting de bal. Rubio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rubio is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alces - Pasivos Gatos 1:0

35e minuut.
Bramwell rent richting de bal. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría met een sublieme pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bramwell kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Miranda Barría de bal onder controle te krijgen. De León is nu in balbezit. Miranda Barría onderschept slim de pass. Miranda Barría haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alces 54%, Pasivos Gatos 46%.
FC Alces - Pasivos Gatos 1:0

54e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal in één keer door. Otero probeert de bal aan de voet te houden. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
García kopt de bal weg. Klungelig pakt Bramwell de bal. Newmann begaat een overtreding. Newmann krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Echeverría passt de bal zonder na te denken. Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra speelt de bal door. Rubio is nu in balbezit. Rubio draait met de bal, schiet en ... Cortázar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cortázar niet meer kan verder spelen. Cruz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Otero is nu in balbezit. Otero probeert naar een medespeler te passen. Davis is nu in balbezit. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alces 51%, Pasivos Gatos 49%.
FC Alces - Pasivos Gatos 1:0