Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
newbie FC Alces
spain wc Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 15.7
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Manassero rent richting de bal. Manassero probeert naar een medespeler te passen. Filipovič is nu in balbezit. Filipovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 1:0

7e minuut.
García geeft een hoge lob. Inworp. Prakash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vintilă rent richting de bal. Vintilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio draait met de bal, schiet en ... Wirtek met een sublieme pass. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 2:0

13e minuut.
Aparicio geeft de bal voor. Filipovič met een sublieme pass. Vintilă rent richting de bal. Vintilă haalt uit met een fantastische trap. García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De León geeft de bal voor. Klungelig pakt Güdür de bal. Güdür met een sublieme pass. Prakash geeft de bal voor. Filipovič springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 3:0

15e minuut.
Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta passt de bal zonder na te denken. Kapek met een sublieme pass. Filipovič rent richting de bal. Filipovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 4:0

22e minuut.
Manassero rent richting de bal. Manassero passt de bal in één keer door. Filipovič rent richting de bal. Filipovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 5:0

32e minuut.
Güdür passt de bal met de wreef. Wiercipięta rent richting de bal. Wiercipięta speelt de bal door. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 6:0

36e minuut.
Filipovič verovert de bal door een tackle van achteren. Filipovič passt de bal met de wreef. Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Manassero rent richting de bal. Manassero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Echeverría is nu in balbezit. Manassero verovert de bal door een tackle van achteren. Manassero passt de bal zonder na te denken. Filipovič heeft problemen om de bal te vangen. Filipovič schiet op doel. Arenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De León passt de bal zonder na te denken. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría passt de bal met de wreef. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: newbie 24%, FC Alces 76%.
newbie - FC Alces 6:0

48e minuut.
Güdür passt de bal zonder na te denken. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash passt de bal in één keer door. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič schiet op doel. Arenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Filipovič heeft problemen om de bal te vangen. Newmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Newmann met een sublieme pass. Rubio rent richting de bal. Rubio draait met de bal, schiet en ... Wirtek bokst de bal weg.

56e minuut.
Wiercipięta passt de bal zonder na te denken. Filipovič heeft problemen om de bal te vangen. Filipovič met een sublieme pass. Vintilă heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 7:0

59e minuut.
De León is nu in balbezit. De León geeft de bal voor. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič schiet op doel. Arenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 8:0

67e minuut.
Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič geeft een lange en hoge pass. Daar is Vintilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vintilă schiet op doel. García probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 9:0

71e minuut.
Wiercipięta rent richting de bal. Wiercipięta passt de bal in één keer door. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 10:0

73e minuut.
Wiercipięta rent richting de bal. Wiercipięta geeft een hoge lob. Escudero heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă rent richting de bal. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 11:0

75e minuut.
Newmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič onderschept slim de pass. Filipovič probeert naar een medespeler te passen. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
García geeft een lange en hoge pass. Gültekin kopt de bal weg. Newmann heeft problemen om de bal te vangen. Filipovič rent richting de bal. Filipovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 12:0

79e minuut.
Filipovič onderschept slim de pass. Wiercipięta speelt de bal door. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 13:0

82e minuut.
De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič verovert de bal door een tackle van achteren. Filipovič passt de bal in één keer door. Vintilă rent richting de bal. Vintilă schiet op doel. Arenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filipovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovič schiet op doel. Arenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Manassero passt de bal zonder na te denken. Filipovič heeft problemen om de bal te vangen. Filipovič passt de bal in één keer door. Vintilă rent richting de bal. Vintilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Güdür kopt de bal weg. Klungelig pakt De León de bal. Vintilă onderschept slim de pass. Vintilă schiet op doel. Arenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
newbie - FC Alces 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: newbie 22%, FC Alces 78%.
newbie - FC Alces 14:0