Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Presidentes AS Abejas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio onderschept slim de pass. Samudio probeert naar een medespeler te passen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Medina schiet op doel. Broce onderschept slim de pass. Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez De León is nu in balbezit. Jiménez De León schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Urrutia passt de bal in één keer door. Villasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasanta verovert de bal door een tackle van achteren. Villasanta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco speelt de bal door. Jiménez rent richting de bal. Villasanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Presidentes 46%, AS Abejas 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santos Presidentes - AS Abejas 0:0

69e minuut.
Goss is nu in balbezit. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Polanco passt de bal met de wreef. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villasanta is nu in balbezit. Villasanta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Presidentes - AS Abejas 0:1

73e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales met een sublieme pass. Medina rent richting de bal. Medina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Morales is nu in balbezit. Morales geeft een hoge lob. Homerchea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guardia is nu in balbezit. Guardia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Presidentes 52%, AS Abejas 48%.
Santos Presidentes - AS Abejas 0:1