Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Coclé Borrachos Soldados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricketts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Peniche trapt de bal weg van het doel. Pineda kan de bal niet met de borst controleren. Oviedo speelt de bal door. Klungelig pakt Hinestroza de bal. Hinestroza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Haughton met de inworp. Mojica is nu in balbezit. Mojica passt de bal zonder na te denken. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oviedo speelt de bal door. Mojica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojica passt de bal in één keer door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Quintero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Coclé - Borrachos Soldados 1:0

18e minuut.
Bramwell heeft problemen om de bal te vangen. Bramwell met een sublieme pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza verovert de bal door een tackle van achteren. Hinestroza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Oviedo met een sublieme pass. Hinestroza is nu in balbezit. Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ávila krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Aparicio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orlaineta met een snelle inworp. Peniche is nu in balbezit. Peniche geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ricketts geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mojica is nu in balbezit. Mojica geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peniche probeert naar een medespeler te passen. Hinestroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinestroza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.D. Coclé - Borrachos Soldados 1:1

36e minuut.
Oviedo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aparicio de bal. Hinestroza is nu in balbezit. Hinestroza schiet op doel. Del Toro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Coclé - Borrachos Soldados 1:2

45e minuut.
Bramwell kopt de bal weg. Esquivel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haughton. Haughton krijgt een gele kaart. Esquivel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Esquivel kan niet meer verder spelen. Solanilla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Coclé 60%, Borrachos Soldados 40%.
S.D. Coclé - Borrachos Soldados 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Coclé 40%, Borrachos Soldados 60%.
S.D. Coclé - Borrachos Soldados 1:2