Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invencibles Tubérculos CD Plaza Amador
Normal Tactiek TEUTON
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 39.6
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Orange met een snelle inworp. Arce is nu in balbezit. Muscă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arce wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arce kan niet meer verder spelen. Hunter komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Orlaineta rent richting de bal. Darda onderschept slim de pass. Darda passt de bal zonder na te denken. Pačev rent richting de bal. Pačev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mon is nu in balbezit. Pačev verovert de bal door een tackle van achteren. Pačev met een sublieme pass. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pačev speelt de bal door. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên probeert naar een medespeler te passen. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palma trapt de bal weg van het doel. Pačev is nu in balbezit. Pačev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Palma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orange zal de hoekschop nemen. Muscă is nu in balbezit. Muscă schiet op doel. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Orange geeft de bal voor. Klungelig pakt Palma de bal. Muscă is nu in balbezit. Muscă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - CD Plaza Amador 0:1

27e minuut.
Fernández trapt de bal weg. Górecki kopt de bal weg. Pačev is nu in balbezit. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pačev heeft problemen om de bal te vangen. Górecki rent richting de bal. Górecki met een sublieme pass. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Orange de bal. Orange speelt de bal door. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - CD Plaza Amador 0:2

37e minuut.
Saucedo is nu in balbezit. Pačev onderschept slim de pass. Mon rent richting de bal. Pačev onderschept slim de pass. Pačev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pačev rent richting de bal. Pačev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bình Nguyên de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - CD Plaza Amador 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 86%, CD Plaza Amador 14%.
Invencibles Tubérculos - CD Plaza Amador 0:3

50e minuut.
Mon is nu in balbezit. Górecki onderschept slim de pass. Górecki speelt de bal door. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fernández met een harde bal richting middenveld. Górecki is nu in balbezit. Górecki passt de bal zonder na te denken. Pačev is nu in balbezit. Pačev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Darda geeft een hoge lob. Pačev is nu in balbezit. Saucedo begaat een overtreding. Pačev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Górecki wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Górecki met een snelle inworp. Orange is nu in balbezit. Orange geeft de bal voor. Daar is Muscă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muscă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Palma is nu in balbezit. Palma geeft een lange en hoge pass. Bradu kopt de bal weg. Muscă is nu in balbezit. Muscă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Orange kan de bal niet met de borst controleren. Orange geeft een lange en hoge pass. Pačev rent richting de bal. Pačev draait met de bal, schiet en ... Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - CD Plaza Amador 0:4

72e minuut.
Pačev controleert de bal met de borst. Pačev met een sublieme pass. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ... Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - CD Plaza Amador 0:5

73e minuut.
Bình Nguyên raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acem komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saucedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mon is nu in balbezit. Pačev onderschept slim de pass. Pačev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Orlaineta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górecki probeert naar een medespeler te passen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Acem onderschept slim de pass. Acem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hunter is nu in balbezit. Darda met een sublieme pass. Pačev rent richting de bal. Pačev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hoàng Thái met een sublieme pass. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hunter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 87%, CD Plaza Amador 13%.
Invencibles Tubérculos - CD Plaza Amador 0:5