Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castillo FC Athena´´s
Normal Tactiek FIIIU
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 40.5
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla geeft een hoge lob. Blackman is nu in balbezit. Blackman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman is nu in balbezit. Escala speelt de bal door. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sapieha met de inworp. Pinilla is nu in balbezit. Rentería tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rentería krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sapieha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blackman geeft een lange en hoge pass. Posada rent richting de bal. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Marotta rent richting de bal. Marotta geeft een lange en hoge pass. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:1

20e minuut.
Escala probeert de bal aan de voet te houden. Malcom met een sublieme pass. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Rentería werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:2

26e minuut.
Łuczyński met een sublieme pass. Escala is nu in balbezit. Escala passt de bal in één keer door. Blackman rent richting de bal. Blackman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Malcom passt de bal met de wreef. Blackman is nu in balbezit. Blackman speelt de bal door. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

41e minuut.
Marotta rent richting de bal. Marotta geeft de bal voor. Leguizamo heeft problemen om de bal te vangen. Escala is nu in balbezit. Escala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Rentería trapt de bal weg van het doel. Marotta kopt de bal weg. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Escala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leguizamo de bal onder controle te krijgen. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castillo FC 79%, Athena´´s 21%.
Castillo FC - Athena´´s 0:3

46e minuut.
Łuczyński passt de bal in één keer door. Batista is nu in balbezit. Batista speelt de bal door. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel. Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rentería met een sublieme pass. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapieha geeft een hoge lob. Escala rent richting de bal. Escala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:4

51e minuut.
Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala passt de bal zonder na te denken. Blackman is nu in balbezit. Blackman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Leguizamo controleert de bal met de borst. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leguizamo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rentería geeft een hoge lob. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea geeft de bal voor. Escala kopt de bal weg. Poveda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:5

60e minuut.
Sapieha controleert de bal met de borst. Sapieha geeft een lange en hoge pass. Leguizamo kopt de bal weg. Blackman is nu in balbezit. Blackman draait met de bal, schiet en ... Rentería bokst de bal weg. Escala is nu in balbezit. Escala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:6

63e minuut.
Sapieha is nu in balbezit. Sapieha speelt de bal door. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:7

66e minuut.
Goodman heeft problemen om de bal te vangen. Poveda met een sublieme pass. Arroyo rent richting de bal. Malcom onderschept slim de pass. Malcom passt de bal zonder na te denken. Rentería kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Escala rent richting de bal. Escala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:8

70e minuut.
Sapieha rent richting de bal. Sapieha geeft een lange en hoge pass. Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackman is nu in balbezit. Blackman schiet op doel. Rentería bokst de bal weg.

71e minuut.
Pinilla rent richting de bal. Pinilla geeft een hoge lob. Escala is nu in balbezit. Escala schiet op doel. Rentería werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:9

74e minuut.
Poveda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapieha met de inworp. Pinilla rent richting de bal. Pinilla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Rentería de bal. Malcom rent richting de bal. Malcom speelt de bal door. Escala rent richting de bal. Escala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:10

84e minuut.
Posada is nu in balbezit. Posada probeert naar een medespeler te passen. Łuczyński met een sublieme pass. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - Athena´´s 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castillo FC 82%, Athena´´s 18%.
Castillo FC - Athena´´s 0:11