Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
总 是 赢 Athena´´s
Normal Tactiek FIIIU
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 44.7
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Doeltrap. Aparicio trapt de bal weg. Sapieha kopt de bal weg. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Łuczyński probeert de bal aan de voet te houden. Łuczyński geeft een lange en hoge pass. Escala kopt de bal weg. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapieha onderschept slim de pass. Sapieha passt de bal zonder na te denken. Blackman rent richting de bal. Blackman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Athena´´s 0:1

18e minuut.
Daar is Herrery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapieha rent richting de bal. Sapieha speelt de bal door. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Goodman de bal. Escala rent richting de bal. Escala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Athena´´s 0:2

22e minuut.
Goodman rent richting de bal. Blackman rent richting de bal. Goodman is nu in balbezit. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Escala rent richting de bal. Escala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aparicio trapt de bal weg. Pinilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Escala de bal. Escala draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aparicio met een harde bal richting middenveld. Sapieha kopt de bal weg. Blackman rent richting de bal. Blackman schiet op doel. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Athena´´s 0:3

27e minuut.
Malcom passt de bal in één keer door. Marotta probeert naar een medespeler te passen. Escala is nu in balbezit. Daar is Escala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escala geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Blackman onderschept slim de pass. Blackman passt de bal in één keer door. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala haalt uit met een fantastische trap. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sapieha rent richting de bal. Sapieha passt de bal met de wreef. Escala is nu in balbezit. Escala schiet op doel. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Goodman de bal. Goodman speelt de bal door. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Aparicio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Athena´´s 0:4

41e minuut.
Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala rent richting de bal. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Goodman onderschept slim de pass. Goodman probeert naar een medespeler te passen. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morales de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
González is nu in balbezit. Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrery rent richting de bal. Gruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sapieha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 总 是 赢 81%, Athena´´s 19%.
总 是 赢 - Athena´´s 0:4

47e minuut.
Morales geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapieha met een snelle inworp. Pinilla geeft de bal voor. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Athena´´s 0:5

49e minuut.
Sapieha met een snelle inworp. Blackman geeft de bal voor. Escala is nu in balbezit. Escala draait met de bal, schiet en ... Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sapieha geeft de bal voor. Marotta rent richting de bal. Schmid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schmid krijgt een gele kaart. Marotta raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Malcom neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Nimbley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escala is nu in balbezit. Escala passt de bal in één keer door. Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Aparicio speelt de bal door. Pinilla kopt de bal weg. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jeannin speelt de bal door. Malcom kopt de bal weg. Marotta geeft een hoge lob. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yang is nu in balbezit. Goodman is nu in balbezit. Goodman passt de bal zonder na te denken. Escala is nu in balbezit. Escala schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki geeft de bal voor. Escala rent richting de bal. Escala draait met de bal, schiet en ... Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Marotta geeft een lange en hoge pass. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel. Morales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Marotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marotta speelt de bal door. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman rent richting de bal. Blackman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Malcom kopt de bal weg. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Blackman draait met de bal, schiet en ... Aparicio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
总 是 赢 - Athena´´s 0:6

88e minuut.
Escala draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Aparicio trapt de bal weg van het doel. Sapieha rent richting de bal. Sapieha geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Blackman de bal. Blackman geeft een lange en hoge pass. Schmid kopt de bal weg. Blackman probeert de bal met de borst te controleren. Blackman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 总 是 赢 74%, Athena´´s 26%.
总 是 赢 - Athena´´s 0:6