Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranquilos Osos Pan de Azúcar
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Santa is nu in balbezit. Hernández onderschept slim de pass. Barría maakt een afschuwelijke overtreding. Barría krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Perigault met de inworp. McDonald rent richting de bal. McDonald geeft de bal voor. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron haalt uit met een fantastische trap. Chung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Pan de Azúcar 0:1

32e minuut.
Inworp. Perigault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rentería rent richting de bal. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Osos 60%, Pan de Azúcar 40%.
Tranquilos Osos - Pan de Azúcar 0:1

47e minuut.
Hernández met een snelle inworp. McDonald rent richting de bal. McDonald passt de bal zonder na te denken. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Herron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herron is nu in balbezit. Herron draait met de bal, schiet en ... Chung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Pan de Azúcar 0:2

50e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Falcón onderschept slim de pass. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Pan de Azúcar 1:2

51e minuut.
Inworp. Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menchaca is nu in balbezit. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tranquilos Osos - Pan de Azúcar 2:2

57e minuut.
Hernández kopt de bal weg. Kennion bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miranda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Pan de Azúcar 2:3

76e minuut.
Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santa de bal. Santa geeft een lange en hoge pass. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
McDonald is nu in balbezit. Rentería begaat een overtreding. McDonald raakt geblesseerd tijdens het duel. Calvo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herron rent richting de bal. Herron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hernández met een sublieme pass. McDonald is nu in balbezit. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald verovert de bal door een tackle van achteren. McDonald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Osos 48%, Pan de Azúcar 52%.
Tranquilos Osos - Pan de Azúcar 2:3