Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castillo FC 总 是 赢
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


21e minuut.
Yang kopt de bal weg. González rent richting de bal. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra schiet op doel. Leguizamo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yang onderschept slim de pass. Yang met een sublieme pass. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castillo FC 59%, 总 是 赢 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Castillo FC - 总 是 赢 0:0

46e minuut.
Posada is nu in balbezit. Posada speelt de bal door. Daar is Leguizamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - 总 是 赢 0:1

52e minuut.
Rentería is nu in balbezit. Yang onderschept slim de pass. Yang met een sublieme pass. Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - 总 是 赢 0:2

62e minuut.
Chavarría heeft problemen om de bal te vangen. Rentería is nu in balbezit. Palofox is nu in balbezit. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - 总 是 赢 1:2

64e minuut.
Aparicio met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacón met een snelle inworp. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería met een sublieme pass. Aparicio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Rentería met een harde bal richting middenveld. Rentería kopt de bal weg. Klungelig pakt Morales de bal. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palofox rent richting de bal. Palofox haalt uit met een fantastische trap. Aparicio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castillo FC - 总 是 赢 2:2

76e minuut.
Echeverría passt de bal in één keer door. Yang rent richting de bal. Yang geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Leguizamo de bal onder controle te krijgen. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Castillo FC - 总 是 赢 2:3

87e minuut.
Batista rent richting de bal. Arroyo is nu in balbezit. González begaat een overtreding. Arroyo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arroyo kan niet meer verder spelen. Julio komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Palofox kopt de bal weg. Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Echeverría is nu in balbezit. Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castillo FC 46%, 总 是 赢 54%.
Castillo FC - 总 是 赢 2:3