Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athena´´s Demoledores FC
FIIIU Tactiek 352
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 16.8
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Marotta geeft de bal voor. Klungelig pakt Sapieha de bal. Santos is nu in balbezit. Sapieha verovert de bal door een tackle van achteren. Sapieha geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Demoledores FC 1:0

7e minuut.
Escala onderschept slim de pass. Escala met een sublieme pass. Blackman rent richting de bal. Blackman draait met de bal, schiet en ... Harris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Demoledores FC 2:0

12e minuut.
Malcom bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcom passt de bal zonder na te denken. Marotta geeft een lange en hoge pass. Daar is Blackman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Demoledores FC 3:0

15e minuut.
Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla passt de bal in één keer door. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Harris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Demoledores FC 4:0

19e minuut.
Goodman is nu in balbezit. Goodman passt de bal zonder na te denken. Escala rent richting de bal. Escala haalt uit met een fantastische trap. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Demoledores FC 5:0

20e minuut.
Bovell is nu in balbezit. Escala verovert de bal door een tackle van achteren. Escala speelt de bal door. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel. Harris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

23e minuut.
Malcom is nu in balbezit. Cox is nu in balbezit. Cox geeft de bal voor. Blackman rent richting de bal. Blackman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Barría heeft problemen om de bal te vangen. Herron is nu in balbezit. Marotta is nu in balbezit. Herron onderschept slim de pass. Herron speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sapieha kopt de bal weg. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman is nu in balbezit. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Santos rent richting de bal. Sapieha verovert de bal door een tackle van achteren. Sapieha geeft een hoge lob. Escala kan de bal niet met de borst controleren. Escala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harris trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Granados de bal. Blackman is nu in balbezit. Blackman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Demoledores FC 6:0

37e minuut.
Herron is nu in balbezit. Malcom onderschept slim de pass. Malcom passt de bal in één keer door. Escala rent richting de bal. Escala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Garjelea geeft een lange en hoge pass. Malcom geeft de bal voor. Cox probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Harris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Escala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pinilla heeft problemen om de bal te vangen. Sapieha probeert naar een medespeler te passen. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athena´´s 24%, Demoledores FC 76%.
Athena´´s - Demoledores FC 6:0

50e minuut.
Marotta geeft de bal voor. Perryman met een sublieme pass. Granados probeert de bal aan de voet te houden. Blackman rent richting de bal. Blackman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Perryman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapieha is nu in balbezit. Sapieha passt de bal zonder na te denken. Blackman rent richting de bal. Blackman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Escala rent richting de bal. Escala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sapieha zal de hoekschop nemen. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Demoledores FC 7:0

56e minuut.
Cedeño kopt de bal weg. Daar is Sapieha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos begaat een overtreding. Santos krijgt een gele kaart. Sapieha raakt geblesseerd tijdens het duel. Gruszecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sapieha kopt de bal weg. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Harris bokst de bal weg.

57e minuut.
Sapieha neemt de hoekschop. Goodman rent richting de bal. Goodman haalt uit met een fantastische trap. Escala is nu in balbezit. Escala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athena´´s - Demoledores FC 8:0

64e minuut.
Marotta verovert de bal door een tackle van achteren. Marotta met een sublieme pass. Bovell onderschept slim de pass. Daar is Blackman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bramwell rent richting de bal. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla passt de bal in één keer door. Gruszecki geeft een hoge lob. Blackman kopt de bal weg. Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Granados de bal. Goodman rent richting de bal. Goodman probeert naar een medespeler te passen. Escala is nu in balbezit. Escala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sapieha onderschept slim de pass. Sapieha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Escala de bal. Escala draait met de bal, schiet en ... Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Granados is nu in balbezit. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla geeft de bal voor. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel. Harris bokst de bal weg.

82e minuut.
Marotta geeft een hoge lob. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Łuczyński geeft een hoge lob. Blackman kopt de bal weg. Daar is Malcom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Malcom is nu in balbezit. Malcom speelt de bal door. Sapieha speelt de bal door. Escala is nu in balbezit. Escala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athena´´s 14%, Demoledores FC 86%.
Athena´´s - Demoledores FC 8:0