Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kadafi Listos Estudiantes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Espino is nu in balbezit. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino geeft een lange en hoge pass. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Listos Estudiantes 0:1

17e minuut.
Villarreal controleert de bal met de borst. Espino rent richting de bal. Espino geeft de bal voor. Martínez geeft een lange en hoge pass. Pinilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Blackman passt de bal zonder na te denken. Malcom is nu in balbezit. Pinilla begaat een overtreding. Pinilla krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla is nu in balbezit. Espino begaat een overtreding. Espino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kadafi 43%, Listos Estudiantes 57%.
Sporting Kadafi - Listos Estudiantes 0:1

53e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Ávila geeft een lange en hoge pass. Marciaga controleert de bal met de borst. Urrutia rent richting de bal. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Maldonado met een harde bal richting middenveld. Falcón kopt de bal weg. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla rent richting de bal. Pinilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Malcom onderschept slim de pass. Malcom geeft een lange en hoge pass. Martínez probeert de bal met de borst te controleren. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla rent richting de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Listos Estudiantes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kadafi 54%, Listos Estudiantes 46%.
Sporting Kadafi - Listos Estudiantes 0:2