Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kadafi Athena´´s
Normal Tactiek FIIIU
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Espino is nu in balbezit. Gruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki geeft een hoge lob. Blackman is nu in balbezit. Blackman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Escala is nu in balbezit. Escala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:1

15e minuut.
Blackman rent richting de bal. Goodman is nu in balbezit. Goodman passt de bal zonder na te denken. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackman rent richting de bal. Blackman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:2

20e minuut.
Goodman speelt de bal door. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman draait met de bal, schiet en ... Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:3

34e minuut.
Pinilla probeert naar een medespeler te passen. Goodman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodman passt de bal in één keer door. Blackman is nu in balbezit. Blackman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kadafi 77%, Athena´´s 23%.
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:3

48e minuut.
Goodman geeft een lange en hoge pass. Marotta geeft de bal voor. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:4

50e minuut.
Goodman rent richting de bal. Goodman speelt de bal door. Padilla is nu in balbezit. Blackman onderschept slim de pass. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:5

52e minuut.
Samudio passt de bal in één keer door. Sapieha rent richting de bal. Met opzet legt Espino zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Espino moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Espino schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sapieha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blackman rent richting de bal. Blackman schiet op doel. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Marotta kopt de bal weg. Escala rent richting de bal. Escala passt de bal zonder na te denken. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:6

56e minuut.
Marotta is nu in balbezit. Marotta passt de bal met de wreef. Blackman rent richting de bal. Blackman haalt uit met een fantastische trap. Samudio probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodman is nu in balbezit. Goodman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:7

59e minuut.
Malcom passt de bal met de wreef. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcom schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malcom krijgt een gele kaart. Marotta raakt geblesseerd tijdens het duel. Malcom met een snel genomen vrije trap. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapieha haalt uit met een fantastische trap. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:8

61e minuut.
Pascual verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla probeert naar een medespeler te passen. Sapieha rent richting de bal. Sapieha geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Malcom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goodman rent richting de bal. Goodman met een sublieme pass. Blackman is nu in balbezit. Blackman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:9

65e minuut.
Sapieha verovert de bal door een tackle van achteren. Sapieha geeft de bal voor. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala haalt uit met een fantastische trap. Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:10

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Padilla de bal onder controle te krijgen. Goodman is nu in balbezit. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sapieha verovert de bal door een tackle van achteren. Sapieha geeft een hoge lob. Samudio onderschept slim de pass. Marotta geeft de bal voor. Klungelig pakt Padilla de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:11

82e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Hau rent richting de bal. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marotta zal de hoekschop nemen. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman draait met de bal, schiet en ... Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Malcom geeft de bal voor. Malcom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blackman rent richting de bal. Blackman schiet op doel. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kadafi 83%, Athena´´s 17%.
Sporting Kadafi - Athena´´s 0:12