Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
总 是 赢 Bajos Quilos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Ibarra passt de bal in één keer door. González rent richting de bal. González passt de bal in één keer door. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chavarría is nu in balbezit. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chavarría krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rentería geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montecayo met een snelle inworp. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chavarría speelt de bal door. Klungelig pakt Valdés de bal. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Cedeño geeft een hoge lob. Daar is De La Espriella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nimbley de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez passt de bal zonder na te denken. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 总 是 赢 51%, Bajos Quilos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
总 是 赢 - Bajos Quilos 0:0

49e minuut.
Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibarra rent richting de bal. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Yang met een snelle inworp. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño begaat een overtreding. Cedeño krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De los Cobos is nu in balbezit. De los Cobos geeft een hoge lob. Herrery kopt de bal weg. Yang is nu in balbezit. Yang geeft een hoge lob. Paal!

76e minuut.
De Souza probeert de bal aan de voet te houden. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een hoge lob. Klungelig pakt González de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pereira met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal in één keer door. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 总 是 赢 37%, Bajos Quilos 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
总 是 赢 - Bajos Quilos 0:0