Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Listos Estudiantes Castillo FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Poveda met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinilla de bal. Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Poveda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Millan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poveda probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Velardo passt de bal met de wreef. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal geeft een lange en hoge pass. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Villarreal met een sublieme pass. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada geeft een hoge lob. Palofox is nu in balbezit. Palofox schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Estudiantes 41%, Castillo FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Listos Estudiantes - Castillo FC 0:0

46e minuut.
Palofox rent richting de bal. Palofox passt de bal zonder na te denken. Julio is nu in balbezit. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal haalt uit met een fantastische trap. Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Velardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardo geeft de bal voor. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pinilla de bal. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Rentería bokst de bal weg.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert James de bal onder controle te krijgen. Palofox rent richting de bal. Maldonado begaat een overtreding. Maldonado krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Marciaga met een sublieme pass. James is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blackman. Blackman krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Palofox rent richting de bal. Azo onderschept slim de pass. Azo passt de bal met de wreef. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - Castillo FC 0:1

67e minuut.
Pinilla met een sublieme pass. Blackman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baloy. Baloy krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Millan geeft een lange en hoge pass. Blackman met een sublieme pass. Klungelig pakt Poveda de bal. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Listos Estudiantes - Castillo FC 1:1

79e minuut.
Azo geeft een lange en hoge pass. Julio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palofox is nu in balbezit. Palofox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Listos Estudiantes - Castillo FC 1:2

90e minuut.
Blackman geeft een hoge lob. Rentería rent richting de bal. Rentería passt de bal met de wreef. Palofox is nu in balbezit. Palofox haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Listos Estudiantes 50%, Castillo FC 50%.
Listos Estudiantes - Castillo FC 1:2